Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan pasi aki rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi aki rendes, kedves, és jóképű?

Figyelt kérdés

2011. nov. 1. 16:13
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
én már feladtam, hogy ilyet találjak, tökéletes pasi nem létezik..
2011. nov. 1. 18:50
 32/43 anonim ***** válasza:

18:50

Tökéletes nyilván nincs, de normálisak azért még akadnak. Csak nem szórakozóhelyeken kell őket keresni:)

2011. nov. 1. 18:52
 33/43 anonim ***** válasza:
előző vagyok, én egyik volt barátomat se szórakozóhelyen ismertem meg, de egyikkel több baj volt mint a másikkal. Én se vagyok tökéletes, de igyekszem az lenni, viszont a pasiknál nagyon nem ezt veszem észre. Biztos vannak kivételek, de nagyon ritka sajna:S
2011. nov. 1. 19:10
 34/43 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk van az a kategória, aki látszatra normális, de mikor jobban megismeri, akkor kiderülnek dolgok, hogy nem teljesen kóser. Én nem tökéletes próbálok lenni, mert olyan nem lehetek... szimplán csak normális.
2011. nov. 1. 19:45
 35/43 anonim ***** válasza:
0%
igen létezik. az én barátom pontosan ilyen.tökéletes!!
2011. nov. 1. 21:08
 36/43 anonim ***** válasza:
a lassan 7 milliárd ember közül csak akad egy szimpatikus nem? ha szerencséd van, nem kínai lessz
2011. nov. 1. 22:53
 37/43 anonim ***** válasza:

"ha szerencséd van, nem kínai lessz"

Rossz kedvem volt eléggé, de mosolyt csaltál az arcomra. Köszönöm szépen! :) :D

2011. nov. 1. 23:09
 38/43 anonim ***** válasza:
Igen, létezik, itt vagyok. Küldj privit. Nem bánod meg. De ritka az ilyen, ja és kegyetlenül sem vagyok nagyképű, sőőőőőt.
2011. nov. 6. 15:06
 39/43 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Igen létezik olyan, de aki jóképű és OKOS mellette az tudja, hogy nem éri meg kedvesnek és rendesnek lenni, ha igazi barátnőre vágyik és nem barátságra. Mert ti lányok a rendes kedves palikat NEM becsülitek meg. És berakjátok őket a barátzónába. Csakhogy ha már vannak neki jócskán lány barátai akkor már nyilvánvaló hogy nem vágyik már több lány barátra.

2011. nov. 6. 16:50
 40/43 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, egyébként tehetnénk egy próbát kedves kérdező, én pl. jóképű fiú vagyok 27 éves nem nagyképűségből írom, hanem többen mondták már hogy az vagyok. Leszek veled kedves, odaadó, figyelmes, őszinte, romantikus. Aztán kíváncsi vagyok, hogy 1,2 vagy 3 nap múlva fogod azt mondani, hogy legyünk csak barátok.
2011. nov. 6. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!