Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan pasi aki rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi aki rendes, kedves, és jóképű?

Figyelt kérdés

2011. nov. 1. 16:13
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Budapest :)
2011. nov. 1. 16:29
 12/43 anonim ***** válasza:
Kár, messze vagy:(
2011. nov. 1. 16:30
 13/43 anonim ***** válasza:

Na de miert, illetve, hogyan is lehetne ez igy egyben. Hiszen mind 3 fogalom mindenkinek mast es mast mond.

De amugy egy tartos kapcsolatban ugysem ezek a donto tulajdonsagok, hisz nem reklamozni akarom a baratomat, hanem egyutt elni vele egy kielegito kapcsolatban:)

2011. nov. 1. 16:31
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Bizony léteznek rendes pasik, itt vagyok pl én egyből. (jó, tudom a reklám megvolt) :)

A probléma szerintem a "rendes" pasik szemszögéből nézve gáz. Gondolok arra, hogy nem találok magam mellé "rendes" lányt. Vagy érzelemmentes csajokat látok vagy bunkókat. A lényeg az, hogy mind a két oldalon ugyan az a baj: kevés "rendes" - sok bunkó paraszt.

Ha szeretnéd, akkor beszélgethetünk.

21/F

2011. nov. 1. 16:45
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Úgy utálom az ilyen kérdéseket... igen, létezik! Hogy ne létezne? Ennyi erővel én is tegyem fel, hogy: "Létezik még szép, kedves, rendes csaj?"
2011. nov. 1. 16:47
 16/43 anonim ***** válasza:

Én rendes kedves vagyok, de ronda:D

21f

2011. nov. 1. 16:47
 17/43 anonim ***** válasza:

aki rendes, kedves, jóképű - annak nincs szüksége nyomulásra, mert ellepik a nők

ennyit az itt jelenlevőkről...

2011. nov. 1. 16:49
 18/43 anonim válasza:
Létezik.
2011. nov. 1. 16:56
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező létezik/létezhet. A probléma csupán a következő, a később jóképűnek számító srácok közül fiatalkorukban nagyon soknak kölyökképe van, a lányok többsége pedig a férfias arcot részesíti előnyben ebben a korban, az eredmény ebből következőleg az lesz, hogy fiatalemberünket állandóan gyereknek nézik, és kikosarazzák.

B variáció: Adott a rendes, kedves úriember, őt a fiatal hölgyek szintén rendszeresen ki fogják kosarazni, mert nem elég rámenős, nem elég bunkó (nőknek lefordítom, ti ezt magabiztosnak hívjátok, nekünk a magabiztos mást jelent), nem elég férfias.

Na most akkor az úriember mit lát? Ő nem kell senkinek, mert a nőknek a bunkó férfias macsók kellenek.... Megoldás: legyünk mi is bunkók! Sz@rjunk bele a nők érzéseibe és vágjuk át őket ott ahol tudjuk, mert megérdemlik! Vagy másik lehetőségként, mellőzött hímünk áthatolhatatlan védőburkot növeszt maga köré, pl. egoizmusból és társadalmi rangból, majd szép lassan önmagát is elveszti benne. Vagy szimplán iszonyatosan cinikussá, és szarkasztikussá válik. De ha mindez mégsem következik be, akkor olyan szintű lelki sérüléseket szerez, amik szinte megnyomorítják, megbénítják, és nem mer nyitni a másik nem felé, mert fél az újabb megaláztatástól és fájdalomtól.

Szóval parancsoljatok ez lesz 25-30 éves korukra a rendes, kedves srácokkal, szóval magatoknak (is) köszönhetitek, hogy nem találjátok őket.

2011. nov. 1. 17:01
 20/43 anonim ***** válasza:

17:01

Olyan szinten leírtad a lényeget, hogy csak na!

2011. nov. 1. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!