Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan pasi aki rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi aki rendes, kedves, és jóképű?

Figyelt kérdés

2011. nov. 1. 16:13
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
nem
2011. nov. 1. 17:19
 22/43 anonim ***** válasza:

ma 16:45 - Az érzelemmentesség sajnos a fiúknál is nagy probléma, én legalábbis jártam már pórul ezzel kapcsolatban (is).

ma 17:01 - Én speciel kifejezetten szeretem a kölyökképű srácokat. Nálam épp ez az egyik legnagyobb probléma. Alig találok a környezetemben ilyen kinézetű, de mégis, azért valahol komolyabb gondolkodású pasit, aki nincs eltelve magától. Nemrég ismerkedtem egy ilyen sráccal, de mint kiderült, totál oda meg vissza volt, hogy őt imádják a nők. Én meg sok sikert kívántam neki.. =D

Az meg nem érdekel, ha nem egy végletekig határozott férfi, ha vannak céljai, tesz értük, és mellé még humora is van.

Belegondolva ez mégiscsak sok elvárás... no mindegy.

21/l

2011. nov. 1. 17:29
 23/43 anonim ***** válasza:

Kedves 17:29 nem hiszek neked :-P

Az ilyen értékrenű lányok szerintem már kihaltak. Legalábbis én sehol sem találok ilyet a környezetemben, pontosabban ez így nem igaz, találok, csak már mind elkelt.

2011. nov. 1. 17:41
 24/43 anonim ***** válasza:

17:01 Szívemből szóltál.

Az utólsónak csak annyit, (mivel írtál választ a hozzászólásomra) hogy egyéne válogatja.

Döntően annyit lehet kimondani, hogy bonyesz a helyzet.

A kérdésre visszatérve: IGEN, létezik ilyen, de mindkét nembe nagyítóval kell keresni az ilyen embereket + sok idő, szerencse kérdése.

Bár van itt még elég sok minden, ami a "rendespasi"-sághoz tartozik...

2011. nov. 1. 17:41
 25/43 anonim ***** válasza:
Az üzim 17:29nek szólt.
2011. nov. 1. 17:42
 26/43 anonim ***** válasza:

Persze, csak megjegyeztem, hogy ez nem minden lánynál akadály, így kifogásként nehezen használható. A nagyobb gond, hogy az ilyen emberek kissé szégyellősebbek, és nehezen ismerkednek. Esetleg más gond adódik, mert valami mindig van, különben túl egyszerű lenne, és nem tudnánk értékelni.

Én már másfél éve "vagyok parlagon", de az igazat megvallva, egyre kevesebb kedvem van egy kapcsolathoz, mert túl sok elszomorító példát látok magam körül, és valahogy az nem hiányzik.. De majd egyszer ;)

Legutóbbi randi után megkaptam a sráctól, hogy nagyon jól érzi magát velem, nagyon vonzónak talál, és igazából még sose találkozott olyen lánnyal, mint én, de ő nem akar komoly kapcsolatot. De ha gondolom randizgathatunk, meg jól érezhetjük magunkat (kijelentettem, hogy kapcsolaton kívül nem szexelek: ő ezt tudomásul vette (tényleg!), úgyhogy ennek függvényében kell érteni a "jól érezhetjük magunkat" kijelentését, ami még számomra is érthetetlen).

Itt el is köszöntem az illetőtől ilyen téren, bár még beszélgetünk, de csak haveri szinten.

Ezek után már kifogytam az ötletekből, ha külsőre, belsőre bejövök valakinek, és tényleg, egy hullámhosszon vagyunk, de mégse kellek, akkor nem tudom, mit kéne még tennem =D

De gondolom ezzel a másik nemből is vannak így =) Végtére is, ez az egész csak egy nagy szerencsejáték. Aztán vagy lesz jackpotod, vagy nem =)

2011. nov. 1. 18:03
 27/43 anonim ***** válasza:
scorpia én megismernélek, de 2 év van köztünk, a te javadra:D amúgy igaza van az előttem szólóknak, léteznek ilyen emberek, csak már nagyítóval kell keresni..
2011. nov. 1. 18:09
 28/43 anonim ***** válasza:

scorpia:

Honnan írsz?

2011. nov. 1. 18:12
 29/43 anonim ***** válasza:
Budapestről. Te?
2011. nov. 1. 18:18
 30/43 Gergo_30F ***** válasza:
100%

17:01, le a kalappal, szép összefoglaló.

én a 20aséveim közepéig-végéig kölyökképű kategória voltam, az önbecsülésemet rendesen megnyirbálták anyuci kicsi királylánykái, és begubóztam. dolgoztam, zenéltem, olvastam, sz@rtam a nőkre. aztán olyan munkahelyre kerültem, ahol rengeteg nő/lány van (persze ffi is), és engem lepett meg a legjobban, amikor egy ottani havercsaj tolmácsolta a kolleginái véleményét: benne vagyok a céges top 5-ben, és nyomban mondott is 3 csajt akik már jelentkeztek nála hozzám. akkor ezt nem is hittem el, nem is használtam ki a lehetőségeket, végül egy nő (nem a munkahelyről) hozta helyre az önbizalmam. majd' 30 évesen.

mostanra kialakítottam az életem, nem keresek rosszul, szép kocsim van, és tudod kik néznek meg/flörtölgetnek a leginkább? anyuci kicsi királylánykái, akiknek annak idején kevés voltam! hát miféle elvárásai vannak a 20 körüli csajoknak, hogy azt csak egy felnőtt férfi elégítheti ki? mégis mit képzelnek magukról, kik ők, mit tudnak nyújtani cserébe? megvan! friss-ropogós popsi és naivitás. nem csodálkozom, hogy sok kor- és sorstársam komoly kapcsolat helyett ezt a helyzetet kihasználva számolatlanul b@ssza át és meg őket.

azt hiszem 2 választása van a lányoknak az ilyen (gyakori) vélemények hallatán:

1.: lerendezik annyival, hogy rinyál a sok töketlen kis pö.cs. van is benne valami, ezt kár lenne tagadni.

2.: elgondolkoznak rajta, hogy a fiúk/férfiak is emberek, szívvel-lélekkel, lemásznak abból qrva a toronyból, és a pi.csás játszmák helyett emberi kapcsolatokban gondolkodnak. saját és nőtársaik érdekében is.

2011. nov. 1. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!