Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek az igaziban, az igaz szerelemben, hogy találtok valakit, aki mellett boldogan leélitek az életetek?
Figyelt kérdés
Mert szerintem hülyeség... Csak az elkeseredettek biztatására találták ki. Nekem se volt még komoly kapcsolatom, csak pár egy-két hetes futó dolog... Jó lenne, ha ilyen tényleg létezne, de szerintem csak az emberen múlik minden...
Szerintetek? Van? Nincs? Kort és nemet is légyszi... :) Én 16/f
2011. okt. 31. 23:20
22/24 anonim válasza:
Nem hiszek ezekben a baromságokban. Azokban meg főleg nem, hogy csak fél ember vagy addig, amíg nem találsz magadnak egy csajt, akivel hosszú távon együtt vagy és addig igazán nem is lehetsz boldog.
23/24 anonim válasza:
Igen is van igazi elsöprő szerelem csak nem mindenki találkozik vele vagy ha volt is része benne nem vette észre időbe és elment mellette.Én 2váláson voltam túl amikor találkoztam az igaz szerelemmel 3évet voltunk együtt szét mentünk most újra együtt vagyunk mert egymás nélkül nem tudtunk boldogok lenni.Mindenkibe azt kerestük amit anno egymásnak adtunk,de senki nem tudta azt megadni.Most újra olyan boldogok vagyunk mint annak idején!! :))
24/24 anonim válasza:
persze tizenhat évesen szoktak az emberek megházasodni, és halálukik hüségesen kitartanak egymás mellett..
hülyeséget kérdezel, túl fiatal vagy.
majd ha egy tizessel több leszel, és ezt gondolod, az ok.
hiszek
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!