Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hisztek az igaziban, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek az igaziban, az igaz szerelemben, hogy találtok valakit, aki mellett boldogan leélitek az életetek?

Figyelt kérdés

Mert szerintem hülyeség... Csak az elkeseredettek biztatására találták ki. Nekem se volt még komoly kapcsolatom, csak pár egy-két hetes futó dolog... Jó lenne, ha ilyen tényleg létezne, de szerintem csak az emberen múlik minden...

Szerintetek? Van? Nincs? Kort és nemet is légyszi... :) Én 16/f

2011. okt. 31. 23:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

.:Laci:. válasza:

Csak hogy én már 20vagyok és még soha nem volt barátnőm!

Régebben jártam bulizni,de semmi sikerélményem sem volt és feladtam mára már az önbizalmam is elhagyott és nem tudom,hogy mit tehetek már!

2011. okt. 31. 23:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen hiszek és remélem egyszer meg is találom. Az az igazság, hogy lehet akármennyi pénzem, akármilyen sikereim szerelem nélkül üres az életem.
2011. okt. 31. 23:44
 13/24 Mentifantezsvér ***** válasza:
Hát...az maximum 2 nagyszívű és érzékeny ember közt jöhet létre..akik kivételesen passzolnak egymáshoz...márpedig az ilyen emberek a mai világban elég ritkák...de attól az igaz szerelem létezik...csak lassan lehetetlen lessz megtalálni... tudom csak 17 vagyok mit pattogok..de ez a véleményem és nemhiszem hogy evvel egyedül vagyok...
2011. okt. 31. 23:45
 14/24 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne, de ez egy nagyon nagy álomkép csak... :S :\
2011. okt. 31. 23:46
 15/24 .:Laci:. ***** válasza:

A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.

# 11/11 ma 23:41

hát...nekem 11 évesen volt az első :D vele asszem 3 évig voltam együtt de az csak ilyen se veled se nélküled gyerekszerelem volt...aztán 3 éve volt második kb fél évig voltunk együtt és hát be kell vallanom, őt én csak kihasználtam, úgy voltam vele, hogy mivel úgy is tetszettem neki, nekem meg kellett valaki akivel lefekszem mert még szűz voltam, mért ne egy próbát megér. aztán fél év után lefeküdtünk és a második együtt lát után dobtam, persze a testi kapcsolat megmaradt :D ha volt hely mentünk rögtön :) aztán egy online játékon megismertem azt akivel jelenleg is együtt vagyok és valószínű maradok is :) ő sem a világ legszebb lánya, van rajta felesleg meg vannak problémái de kb nem érdekel, szeretem és a többi nem érdekes, csak másodrangú a szememben :)

nem jártam bulizni csak 1x mentem akk is az előadó nem a csajozás miatt, elmentem ittam egy kicsit lényegében hallgattam a koncertet és reggel haza jöttem, azóta se voltam és nem is tervezem, hogy megyek mert nem az én világom, nameg már felesleges is :D

ne ott keress ahol szted kellene vagy a többiek szerint kellene, keress ott ahol te is otthon érzed magad, ha kocka vagy keress a gép előtt ülve, az úgy is csak a netszámlába kerül :)az viszont tény, hogy nem fogsz modellekre bukkanni, de boldog lehetsz ha kitartó vagy

2011. okt. 31. 23:51
 16/24 anonim ***** válasza:
én már csak abban hiszek, hogy ha van pénzed, akkor van szép suna is, akivel kefélhetsz egy kiadósat :)
2011. nov. 1. 00:28
 17/24 anonim válasza:
Hidd el van igaz szerelem!Én egy 8 éves kapcsolaton vagyok túl és két éve vagyunk külön,de soha nem tudtam elfelejteni és nem is fogom!Ilyen csak egyszer van az életben,de a lényeg hogy létezik! 23/nő
2011. nov. 1. 00:37
 18/24 anonim ***** válasza:
van! en megtalaltam 7 eve, de csak most jottem ra, hogy ez tenyleg orokke fog tartani. 27/f
2011. nov. 1. 01:42
 19/24 anonim ***** válasza:
igyekszem nem gondolni erre, mert nem tudom mi a realitása, de mindképpen nagyon-nagyon jó lenne, ha így lenne...
2011. nov. 1. 09:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek adatik meg a szerelem meg a boldogság,ha erre vagy kíváncsi. Az élet nem egyformán osztja a lapokat az embereknek, ez gondolom már neked is feltűnt. És bizony vannak boldogok és boldogtalanok. Vannak akiknek minden össze jön, van akinek nem. Szar ügy, de ez van.
2011. nov. 1. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!