Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz az első "randim" a sráccal. Milyen tanácsokat adnátok?
Tetszik, és szerintem én is tetszem neki, de élőben még nem olyan sokszor beszéltünk. Inkább csak neten, de ott nagyon sokat. És most nagyon izgulok, miket mondjak, mi van ha olyan kínos csend lesz stb.. ?:D
ne haragudjatok, tudom hogy hülye kérdés de szeretném ha jó lenne :P meg akármilyen tanács jól jön :D
16L
Ha kínos csend van, akkor kérd meg, hogy beszéljen magáról. De ne fecsegj sokat magadról zavarodban. Ha ő is akarja, hogy sikerüljön a randi, akkor nem fogtok kínos csendben ülni.
Mellesleg nem is értem. A fiú dolga, hogy a nőt meghódítsa. Neki kell majd brillírozni, és téged elkápráztatni, nem?
köszönöm szépen :)
hát persze de azért én is szeretném a legjobb formámat hozni D:
sok sikert hozzá :)
én az első randimon (ami 1 hónapja történt) olyan pasival voltam, akiért évek óta odavoltam. ugyértem tetszett nekem. és végre elkezdett rám nyomulgatni.. :D de a második randin végén megcsókolt, ez volt az első csókom, ő ezt nem tudta... most se tudja. nagyon rossz volt. nem tudtam hogy mit kell csinálni :S pedig annyira akartam hogy jó legyen. de hát nem jött össze :S
azóta nem is beszéltem vele... szóval azt mondom neked hogy jól csókolj, mert én nagyon kivagyok akadva hogy elk*rtam ezt az egészet... ://
azt tudom ajánlani hogy jól csókolj XD mintha befolyásolhatnám XD
na de tudom hogy nem nagy vigasz, de ha azért nem beszélt veled többet, mert nem jól csókolsz akkor tuti hogy csak kihasznált volna, és a végén meg még nagyobbat csalódsz és összetöri a szíved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!