Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Szórakozóhelyeken milyen szövegekkel próbálkoznak nálatok a pasik?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 16:51
11/20 anonim válasza:
Hát, ha rendesen odajön és értelmes dologról kérdez vagy mond valamit. Vagy egyszerűen elmondja mit akar, hogy tetszem neki, szeretne megismerni, van-e párom ilyesmi. Ez kulturált, és férfias viselkedés :)
12/20 anonim válasza:
jó a nadrágom(xD),jól táncolok,stb.
13/20 anonim válasza:
Aki normális pali, az alapból nem szórakozóhelyen fog közelíteni.
14/20 anonim válasza:
Én legutóbb elég rossz passzban voltam és egyedül álltam a falnak támaszkodva és smseztem...az első megkérdezte hogy "kegyelmem lelki világában mi okozott fájdalmat" -többet nem értettem, pedig vagy 5 percet mondott-, utána pedig egy másik jött, hogy hogy lehet, hogy a buli legjobb csaja magányosan telefonozik?:))
15/20 anonim válasza:
Hát a legbénább ez volt:
-Nem értek nagyon a nőkhöz, most mit kéne mondanom neked, hogy lefeküdj velem?
Erre azt mondtam neki:
-Mivel érzem a leheleteden, hogy éppen most hánytál, azt hiszem ezt már végleg elcseszted. Mellesleg senkivel nem fekszem le első éjjel, s*egg***fejkém.
Azóta ha meglát az utcán átmegy a másik oldalra.
Szerintem nem kell semmi extra, ha bejössz a csajnak, kérd fel egy táncra, hívd meg egy italra, vagy egyszerűen mondd csak azt neki, hogy tetszik a mosolya.
16/20 A kérdező kommentje:
utolsó, ez jó! :D
2011. okt. 30. 20:46
17/20 A kérdező kommentje:
De mindenkinek csak ilyen gagyi szövegeket mondanak? Hallottatok már jó nyitást / és után jó szöveget?
2011. okt. 30. 20:47
19/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem sok az olyan srác, aki ilyen tiszta rendes.. vagyis nem ilyen nyomulós szöveget nyom le, hanem hoz neked egy italt, vagy ahogy az elöbb elhangzott, megsicséri a mosolyod. /:
20/20 anonim válasza:
Helló cica, van gazdád?
(optimális válasz: Van. És nem szereti a patkányokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!