Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos külsejü pasik haljanak meg magányosan, mert a nők csak jópasiról álmodoznak?
Smartguy:
"Ami engem zavar az a többlet mentalitása, amit már leirtam és amiről a kérdés is szól csak el kellene olvasni és nem osztani az észt, mint egyesek, akiknek életükben csak egy nőhöz volt közük, az is az anyjuk volt."
Amúgy nem csak olyanok irnak ide, akiknek gondjaik vannak a csajozásal, ahogy irtad, hanem olyanok is akiket zavarnak bizonyos dolgok és ezt meg akarják beszélni másokkal. Ha már azt mondod, hogy használni kell az eszed, akkor miért nem gondolkodsz el azon, hogy miről is szól a kérdés? :)
Ez a kérdés pl szerintem pont hogy egy előítéletes, általánosító, kishitű, önbizalom-hiányos ember kérdése. De amúgy no offence... akinek nem inge, ne vegye magára.
Ha érdeklődésből tetted volna fel a kérdést, akkor így hangzana:
"Szerintetek igaz az, hogy az átlagos külsejű pasiknak nehezebben boldogulnak a nőkkel, mert a lányok a jó külsőre buknak?"
Ebben legalább nem lenne benne a saját válaszod sugalmazása, miszerint a nők a hibásak azért, hogy az átlagos külsejű fiúk nem találnak párt...
a, beéred a nem fullextrás csajokkal és lehet kismillio nöd
b, keresed azt a fullextrás nöt, aki a kismillió lekoptatás után igent mond
c, teszel azért, hogy fullextrás pasi legyél és a fullextrás csajok közül válogathass
Aki nem tartozik egyik kategóriába sem, az igen, magányosan hal meg.
Benne van a válaszom. Igen. Ha fentebb vissza olvasol, akkor azt is tudni fogod, hogy miért. :)
"Szerintetek igaz az, hogy az átlagos külsejű pasiknak nehezebben boldogulnak a nőkkel, mert a lányok a jó külsőre buknak?" Nekem ebből meg az jön le, hogy a kérdező pont abba a kategóriába tartozik, amit te leirtál nemrég: szánalmas lúzer, aki 3o évesen még szűz és ide irkál, mert nincsenek tapasztalatai. Mellesleg határozatlan is. :)
És a tapasztalatok azt mutatják, pont az ilyen határozatlan, nyámlila palik a legvisszataszitóbbak. Én legalább határozottan kijelentettem valamit, amit vagy megcáfolna az emberek vagy nem. És ez már nem egyszer bejött nőknél is. :)
Talán próbálkozz kecskéknél...
Nekem bejött ;)
Mindenkinek az lesz a k.urva nagy élettapasztalat, amit ő saját erőből képes volt elérni. Aztán majd mindenki ezt fogja fennhangon beleordítani a világba is... csak az a baj, hogy közben elfelejtik, hogy máshogy is lehet.
Nézd, nekem semmi bajom nincs azzal, aki a világfájdalmait ideböfögi, csak ne higgye már, hogy azért, mert ő egy szerencsétlen lúzer, ezért a világ egy szarkupac. Annyit jelenthet ki, hogy ő a világ szarkupac részében kotorászik. Mást nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!