Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az átlagos külsejü pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos külsejü pasik haljanak meg magányosan, mert a nők csak jópasiról álmodoznak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 12:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 otpliga52 ***** válasza:

"13:41

igen, átlagban tényleg nekik van jó kisugárzásuk. De azért, mert felszabadultan viselkednek. Engem sokáig kerültek a lányok. Aztán egy kis duma, jött 1-2 siker, teljesen laza vagyok és nem panaszkodok. Külsőre megyek és szép barátnőim voltak. Pedig nem vagyok egy ultra alfahím. Most is lemőtt a hajam a francba, mert mindig melózok és mire végzek nincs fodrász. A csukám koszos, mert a másik szétment, ez meg nem szárad meg pár óra alatt. Nem szolizok, nincs bmw-m, nem vagyok gazdag. Egy teljesen átlagos srác vagyok, de elmegyünk sörözni, poénkodok a lányokkal és ha elutasítanak? Nem érdekel! Ezért vagyok laza. Nem görcsölök. Mosolygok, kicsit oltom, az arany középút. Nyomtam egy rossz poént? Majd megnyugszik, másik poén után majd röhög. Fosok bele, ezért akarnak. Ennyi az egész."

mégmindig nemértedddddddddddddddddddddddd???????

nemaz elutasításon van ahangsúly,bepróbálkozokegy

csajnál,aztmondja,bocs,de nemjösszbe,ennyi semmi,gond,deha

beugat akkor csak felkell gyújtani nem?

2011. okt. 29. 13:57
 52/66 Beviz Elek ***** válasza:
Mindjárt látni fogod a nickem te csíra.
2011. okt. 29. 13:57
 53/66 otpliga52 ***** válasza:
apád acsíra te senki,kivagyte?mitugatsz?kinek képzeled te magad?tünyagépedtőlahalálfaszára,nenekem ugass te hülyegyerek.
2011. okt. 29. 13:59
 54/66 Beviz Elek ***** válasza:
Ha ekkora tapló vagy mit vársz? Hogy simogasson? Én ha csaj lennék meg is rugdosnálak. Egyszer látnál p.nát. Amikor verés után leh.gyoználak.
2011. okt. 29. 14:00
 55/66 otpliga52 ***** válasza:
érdekes,nemhaverkodok veletek,meg nemirok rá minden csajra hogy privi?akormár énvagyokafacfejigaz?akorpusztuljatokmeg.
2011. okt. 29. 14:00
 56/66 otpliga52 ***** válasza:

"Ha ekkora tapló vagy mit vársz? Hogy simogasson? Én ha csaj lennék meg is rugdosnálak. Egyszer látnál p.nát. Amikor verés után leh.gyoználak."

mégénlegyek jófej?mivel érdemelted aztki?nehogymárnekem beugatnakazténlegyekjófej,miterősködszteis?lenyúzomabörödtesenkiházi,nepatogjál te patkány

2011. okt. 29. 14:02
 57/66 Beviz Elek ***** válasza:
Kezdem azt hinni, hogy csak poénkodsz ('trollkodsz'), mert ekkora szánalmas gyerek nincs a földön:)
2011. okt. 29. 14:04
 58/66 A kérdező kommentje:

"Ne félj a kudarctól, elsőre nem fog menni."

:)) és ki mondta, hogy ez az első. Hidd el olyan csajokat is felszedtem már, amiről a legtöbben csak álmodnának. Épp ezért ilyen a véleményem, mint amilyen. Az abszurd az, hogy a jó csajoknál még mindig eredményesebb lehet az ember, mint szemét leszek, de az ogréknél. Ami engem zavar az a többlet mentalitása, amit már leirtam és amiről a kérdés is szól csak el kellene olvasni és nem osztani az észt, mint egyesek, akiknek életükben csak egy nőhöz volt közük, az is az anyjuk volt.

2011. okt. 29. 14:07
 59/66 Beviz Elek ***** válasza:

A csajok tényleg jókról álmodoznak, de ha tényleg olyan vagy mint írtad, jön egy olyan csaj, aki átlagosként mindennél jobban fog szeretni. Rengeteg lánynak kell a bmw-s srác mint írtad. Az olyan lányokért nem kár, hiszen ők szex közben is csak a pénzt és a csillogást látják. Teljesen fölösleges az ilyen miatt bánkódni. Én az olyanokat megnézem, elképzelem ahogy pakolnám, majd kiröhögöm.

Jelenlegi nőm is szeretné ha bmw-vel járnék (az apjának is 7es van), de én suzukival égetem. Jól néz ki, bármelyik srácot megkapná, hajtanak is rá olyanok, akik apucitól bármelyik kocsit megkapják. Ami pozitív és megváltoztatja a véleményemet a nőkről, hogy a barátnőmet elküldeni sem lehet, nemhogy magától menne át egy jobb verdába. Tehát, a sok ribi mellett van ilyen is. Átlagos vagyok, csóró vagyok, de ő mégis velem van, pedig gyönyörű csaj.

És hozzátenném, ő is egy modell kinezetű srácra várt az újságból, ehelyett én jöttem, de boldoggá tettem és rámtapadt :)

Hidd el, vannak még ilyenek:)

2011. okt. 29. 14:29
 60/66 Smartguy86 ***** válasza:
79%

Vázz, micsoda oltótenger van itt!!!! :DDD

Öregapáim! Attól, hogy ide sok szánalmas lúzer irkál, hogy így szűz 30 évesen, meg úgy nem jó a csajoknak, az még NEM A TELJES POPULÁCIÓ!!!!

Engem miért nem számoltok meg a többivel együtt, akiknek minden totál rendben van??? Nekem van barátnőm, aki nagyon szeret és nem vagyok egy pénzel teli modelcsávó, szabálytalan a fogsorom, és még csak olyan "mindenkin átlépek izom@gy" se vagyok, nincs BMW-m se.

DE NEKEM VAN AGYAM!!! És felismertem, hogy ha valaki tehet arról, ami velem történik, az ÉN VAGYOK! Nektek sem ártana észrevenni, és nem másokat hibáztatni!

Aki ide ír, az nyilván azért ír, mert baja van, nem? Miért írna ki kérdést olyan, akinek megy az ismerkedés? És megsúgom, nem azok vannak többen, akiknek nem megy!!!!!

Vegyétek már a lábatok közé a tökötöket, változtassatok a hozzáállásotokon és legyetek végre férfiak! Ilyen nyámnyila bagázst még életemben nem láttam.

A nőktől vagytok besz@rva? Mint valami óvodás csürhe, akinek meghúzták a lányok a fütykösét. Komolyan mondom, szánalom, hogy mit műveltek. Úgy beszéltek, mintha a punci az egy istenség lenne, ti meg a rabszolgái.

Szerintetek a nők nem küzdenek ugyanezzel? Mikor 600 troll közül kell kiszűrni a jófiút? Miért kéne nekik leállni egy nőgyűlölő f@szkalappal? Még hogy ti vagytok rendes és értékes fiúk? Lóf@szt!! Nagy kamugépek vagytok, aki semmibe se veszi a nőket.

Ha egy nő a pofádba röhög, röhögj vissza és tanuld meg, hogy b@lfasz palikkal és hülye k.urvákkal nem kezdünk!!! Valami agyi aktivitást csak kéne már felmutatni, nem?

2011. okt. 29. 14:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!