Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az átlagos külsejü pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos külsejü pasik haljanak meg magányosan, mert a nők csak jópasiról álmodoznak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 12:56
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 Smartguy86 ***** válasza:

"látom neked aztán magyarázhatok,mértnem gondolkodsz?:)

nemjönnék össze egy pattanásos dagadt kócoshajú lilafogú csajjal,és miért?azért mert acsúnyaság egy dolog,arról nemtehet,deha nemad magára ARRÓL TEHET

namármost,én nemvagyok jóképű,de adok magamra,így korrekt hogy nemakarok összejönni egy büdös csajjal,érted?:)"

Jó, de akkor ismerd el, hogy aki megtette a tőle telhetőt, az had várja már el, hogy neki olyan pasija legyen, amilyet akar. Te is ezt csinálod, csak közben nem veszed észre magadat!

2011. okt. 29. 13:20
 22/66 otpliga52 ***** válasza:

"Smartguy86 válasza:

mit tesz egy nő a kapcsolatért?

Például eleve megteszi azt, hogy úgy néz ki, ahogy. Figyel a külsejére, sportol, dolgozik ha nincs pénze jó ruhákra és vesz magának, egészségesen táplálkozik, tanul és mindent megtesz azért, hogy értelmes legyen. Épp úgy, ahogy a férfi is attól lesz értelmes, ha tesz érte. Ezen kívül pl amennyit a szexben adsz, annyit kapsz is. A nő pont annyit tesz a szexért, mint te, vagy még többet. A nő érzelmileg odafigyel rád, gondoskodik róla, hogy ha valami gondod van, azt legyen kivel megbeszélned. A JÓ NŐ! megjegyzem!

Ha valami nem tetszik egy csajban, te miért nem mondhatod azt neki, hogy kösz nem??? Jah mert hogy rá vagy utalva, mert már izzik a farkad, hogy bedughasd valamibe. Hát bocs, ha te magadat lealacsonyítod, akkor ne csodálkozz, ha más is annyiba néz..."

ezis baromság,én hiába akarok dolgozni,az 50 évest veszik fel mer álítólag az tapasztaltabb.Viszont egy 16

éves csaj kitalálja hogy pultosként akar dolgozni,akor ottfog dolgozni,és lessz pénze jó ruhákra.Nekem nincs.

2011. okt. 29. 13:22
 23/66 otpliga52 ***** válasza:

"Ne idegeskedjetek otpliga miatt. Olvastam tőle már válaszokat. A rekordok könyvébe való, akkora egy gyökér.

A kérdésedre válaszolva, az átlagos srácok nem kell egyedül maradjanak. Beszélgettem egy lánnyal, és kijelentette, hogy kinézetre teljesen átlagos vagyok, de olyan a kisugárzásom, hogy rámmászna.

Kell a duma, a lazaság, nem szabad görcsösen csajozni. Ha lekoptat akkor mi van? Hány jó nő rohangál az utcákon? Majd lesz másik. Csak ne izgulj, az már fél siker.

Emellett járj el valahová, mert a gépen én sem tudtam átsugározni semmit. Elmész a haverokkal (nem a kiéhezett kanbandával, hanem max 1-2 srác, a többi csaj), ők hoznak 'barinőket' te meg válogathatsz mint a hipermarketekben."

mértakarod szivatni akérdezőt?kérdező,nehiggy neki.

2011. okt. 29. 13:23
 24/66 Smartguy86 ***** válasza:

"ezis baromság,én hiába akarok dolgozni,az 50 évest veszik fel mer álítólag az tapasztaltabb.Viszont egy 16

éves csaj kitalálja hogy pultosként akar dolgozni,akor ottfog dolgozni,és lessz pénze jó ruhákra.Nekem nincs."

Az 50 évesek meg azért sírnak, mert a fiatalt veszik fel inkább. Ez egy hülye önbecsapás. Mindkét fél azért mondja ezt, hogy megmagyarázza, miért nem dolgozik. Aki ad magára, az fogja magát és FEJLŐDIK! Ha te nélkülözhető vagy a szakmádban, akkor miért pont téged vegyenek fel? Azért talán felvesznek, mert olyat tudsz nyújtani, amit más nem. De ehhez fejlődni kéne...

Egy csajt se vesznek fel akárhova. Csak oda, ahol megfelel az elvárásoknak. Majd még a végén kitalálod, hogy a nőknek több joga van a munkához... ők meg azon aggódnak, hogy mikor fogják őket zaklatni...

Persze, te még azon a szinten vagy, ahol a saját sérelmeid sokkal fontosabbak, mint a másé. De amíg ezt az egoizmus nem tudod leküzdeni, addig nem fognak rád érett férfiként nézni! Se a nők, se a többi férfi. Ez ellen meg csak te tehetsz, senki más!

2011. okt. 29. 13:25
 25/66 anonim ***** válasza:

Olyan témát feszegettek, amire úgy sem lesz válasz. Mi az átlagos? Mikor mondjuk egy pasira, hogy jó pasi? Ezek mind szubjektív fogalmak. Nekem is mást jelent az átlagos és Nektek is. Ha valakinek nem jössze be és nem akar veled ismerkedni és ezt még bunkón is közli, akkor ezen nem kell felhúzni magad, meg nem kell elkeserendni, mert az ilyennel szóba se érdemes állni. Ha meg normálisan megmondja, hogy bocsi, de nem vagy az esetem, akkor az nem égés. Plusz 1 ami nem jött be maximum. De lehet a következő be fog jönni.

Én magamat maximum átlagosnak vallom. Nem vagyok kigyúrt, vékony testalkatú vagyok,de a barátnőm pont így szeret. Neki én vagyok a jó pasi. És ami nagyon nem elhanyagolható, a belsőmet nagyon értékesnek tartja. És szerintem az olyan kapcsolatok, ahol a belső nem fontos, csak a külső megjelenés, azok nem lesznek hosszú életűek, mert úgy is jön egy jobb, egy izgalmasabb, egy újabb.

Keresd az értéket, nagyon figyelj arra, hogy milyen a lány személyisége és keresd azokat, akik nem ragadnak meg a felszínen. Ha átlagos külsejű, vagy akkor ne úgy ismerkedj, hogy odamész és azt mondod, hogy de bejössz nekem. Beszélgess, próbáld megragadni a személyiségeddel. Hidd el nekem sokkal mélyebb kapcsolatra fogsz így találni, mint ami a külsőn alapul. Ne a külsőd szeresse valaki, hanem azt az embert, aki vagy.

Persze nem azt mondom, hogy a külső lényegtelen, mert azért az is ott van, de azt hogy átlagos vagy ki tudja milyen mércével mérve az nem jelent semmit.

2011. okt. 29. 13:26
 26/66 Beviz Elek ***** válasza:

Ne haragudj otp, de smartnak teljesen igaza van. A kérdező se sértődjön meg. Szerintem nem csoda, hogy a csajok koppintanak titeket. Akkora bunkók vagytok, hogy a teljes maya népett ki lehetett volna veletek írtani egy csapásra.

Mit gondoltok, ültök a gép előtt a májaskenyérrel és a 40 kilótokkal és a cicababák sorszámot húznak az ajtótok előtt ti meg válogattok? Ne vicceljetek már. Nem vagyok maradi, de a lányokat az ajtónál előreengedem, illetve igenis a férfiaknak kell kezdeményezni.

Ti mik vagytok? Emo-homók?

2011. okt. 29. 13:26
 27/66 A kérdező kommentje:

smartguy:

Szóval, ha én megteszem (márpedig megteszem) azt, hogy úgy nézek ki ahogy, lejárok edzeni, figyelek a külsőmre, egészségesen táplálkozok, tanulok és értelmes, intelligens vagyok, odafigyelek a nőre és az ágyban is tökéleteset adom, akkor jó pasi vagyok? Mert amit leírtam, mint igaz rám és ha ezek alapján egy nő jó nő akkor egy pasi is jó pasi kellene legyen nem?

Ha nem tetszik a csaj valami miatt, mint ahogy már volt erre péda is, szépen megmondtam, hogy bocs de nem. De itt nem arról van szó, hanem a beégetésről. Amikor a csaj rádköpi a koktélját meglepetésében és jól kiröhög, mert szóba mertél vele állni. Most akkor, hogy is van? Kérlek ez úgy van, hogy a nő mindent megtehet, mert tudja, hogy vaginája van és mindent megkaphat, amit akar. Annak ellenére, hogy nem mindenki csak arra hajt. :)

2011. okt. 29. 13:28
 28/66 anonim ***** válasza:
Az átlagosaknak még lehet esélyük, mert az ízlések különbözőek. Egy csúnya férfi viszont (ha ápoltan is csúnya) nem is álmodhat arról, h valaha beleszeressen egy nő.
2011. okt. 29. 13:29
 29/66 A kérdező kommentje:

ma 13:26

Nah ezt benyaltad, mert pont nem vagyok negyven kiló és nem parizeles kenyeren élek. :)

2011. okt. 29. 13:31
 30/66 Beviz Elek ***** válasza:

Kérdező!

Ha tényleg olyan tökéletes lennél mint írod, a világon az összes nő téged akarna. Ne mond nekem, hogy te mindenben 120%os vagy, mert arcbaröhöglek

Van oka, hogy mért röhögnek ki a csajok, hidd el!

2011. okt. 29. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!