Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az átlagos külsejü pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos külsejü pasik haljanak meg magányosan, mert a nők csak jópasiról álmodoznak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 12:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 otpliga52 ***** válasza:

énvagyokaszánalmas????velemkötöszködöttazegyfejelnagyobbgyerek,nemhagytam,magam,azt,

ti.gattok,nekem?

hagyatokengembékénag.cibe.

2011. okt. 29. 13:41
 42/66 A kérdező kommentje:
otpliga52 dugulj már el mindnekit iritálsz. És mi lenne, ha érthetően irnál, nem egybe?
2011. okt. 29. 13:41
 43/66 otpliga52 ***** válasza:

kérdező,hát felidegeltek.bazzeg.

még védik atinipi..kat.

2011. okt. 29. 13:42
 44/66 Beviz Elek ***** válasza:

A szemneröhögést is otp mondta. Bocsi, de tényleg nehéz lépkedni ezzel akis fossal!

Mo.-n az átlagnál több a k.rva, de emellett rengeteg a normális csaj. Hidd el kérdező, egy jó kisugárzás rengeteget számít, menni fog a dolog. Tényleg spanolj, sörözz, haverkodj. Ne félj a kudarctól, elsőre nem fog menni.

otp te gyík: te nem értesz engem. Nők is kérdeznek 30 évesen olyat h mivan ha szüzek. Férfiak is. Lányok is kérdeznek olyat h mivan ha 11 évesen szüzek, fiúk is. Pancser vagy, gáz vagy, bunkó vagy, fogyi vagy. Ez van.

2011. okt. 29. 13:46
 45/66 anonim ***** válasza:
Jó, tudom, hogy a kisugárzás szar szöveg, de akkor is ez az igazság. Egy pasi szerintem a szövegével, a magabiztosságával hódít.
2011. okt. 29. 13:47
 46/66 otpliga52 ***** válasza:

"A szemneröhögést is otp mondta. Bocsi, de tényleg nehéz lépkedni ezzel akis fossal!

Mo.-n az átlagnál több a k.rva, de emellett rengeteg a normális csaj. Hidd el kérdező, egy jó kisugárzás rengeteget számít, menni fog a dolog. Tényleg spanolj, sörözz, haverkodj. Ne félj a kudarctól, elsőre nem fog menni.

otp te gyík: te nem értesz engem. Nők is kérdeznek 30 évesen olyat h mivan ha szüzek. Férfiak is. Lányok is kérdeznek olyat h mivan ha 11 évesen szüzek, fiúk is. Pancser vagy, gáz vagy, bunkó vagy, fogyi vagy. Ez van."

nemtudom mia nick-je annak aki eztirta,de kivánom neki hogy dögöljönmeg az egész családja.

2011. okt. 29. 13:49
 47/66 anonim ***** válasza:

otpliga te meg majd kérdezheted, hogy "Gáz ha 50 évesen szűz vagyok?"

Nem csodálkoznék rajta amekkora pancser paraszt vagy!

19/L

2011. okt. 29. 13:52
 48/66 otpliga52 ***** válasza:

felesleges itt oldalakat írni,egyszerű a megoldás,beugat nekem egy csaj,mer azthiszi ő az atyaúristen,levágom

a fejét aztennyi,rájön hogy nemaz.

2011. okt. 29. 13:54
 49/66 Beviz Elek ***** válasza:

13:41

igen, átlagban tényleg nekik van jó kisugárzásuk. De azért, mert felszabadultan viselkednek. Engem sokáig kerültek a lányok. Aztán egy kis duma, jött 1-2 siker, teljesen laza vagyok és nem panaszkodok. Külsőre megyek és szép barátnőim voltak. Pedig nem vagyok egy ultra alfahím. Most is lemőtt a hajam a francba, mert mindig melózok és mire végzek nincs fodrász. A csukám koszos, mert a másik szétment, ez meg nem szárad meg pár óra alatt. Nem szolizok, nincs bmw-m, nem vagyok gazdag. Egy teljesen átlagos srác vagyok, de elmegyünk sörözni, poénkodok a lányokkal és ha elutasítanak? Nem érdekel! Ezért vagyok laza. Nem görcsölök. Mosolygok, kicsit oltom, az arany középút. Nyomtam egy rossz poént? Majd megnyugszik, másik poén után majd röhög. Fosok bele, ezért akarnak. Ennyi az egész.

2011. okt. 29. 13:55
 50/66 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a párja szerintem. A baj ott kezdödik, mikor a szegény mindenáron gazdag, a buta okos, a csúnya meg szép barátnöt akar. Nincs baj az átlagos fiúkkal, csak tisztában kell lenniük vele, hogy leginkább az átlagos és átlag alatti lányoknák van esélyük. Átlagon felüli lányoknál többnyire visszautasítást kapnak, kivéve ha rendelkeznek pénzzel,autóval, lakással... De ugyanez igaz a lányoknál is.
2011. okt. 29. 13:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!