Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ölik ki belőlem a hitet/reményt?
Így nézve valóban sz.r szerelmesnek lenni de amúgy viszont iszonyat jó dolog ha minden rendem megy.
Csak olyat kell találni aki nem szivat meg.
Mondjuk neked ahogy olvasom ezek még nem a szerelmeid voltak hanem inkább csak idegenek tehát nem kellett bíznod bennük.
Ami később jön, az durvább lesz
23/L
Köszi a válaszokat!
Utolsó: Ez teljes mértékben igaz, csak azzal volt problémám, hogy egyfolytában kielemezett engem, hogy például a szép barna szemeim gyönyörűek, ne nézzek rá ilyen aranyosan, és eltakarta az arcomat. Emellett pedig minden héten kifejtette vagy háromszor, hogy lényegében szép vagyok, csak egyáltalán nem hasonlítok az ideáljára. Utána már egyből ha szebb lennék talán... Szóval nem értem, senki sem kérte meg, hogy egyfolytában ilyenekkel bombázzon. Nem azzal van a gond, hogy megmondja amit gondol, hanem azzal, hogy elég fárasztó háromnaponta hallgatni, hogy valakinek mi nem tetszik benned, és miben vagy rossz. Remélem érted. Amúgy igazad van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!