Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után van még esélyem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

randiztam egy fiuval. NAGYON jól elvoltunk. sokat nevettünk, volt tapizás BŐVEN, viccelődtünk, csodás volt.

de nem engedtem, hogy megcsókoljon. + mivel szaunában voltunk kérte, hogy vegyem le a pólómat de én nem vettem le. ezekután még bejövök neki, vagy félénknek tart?

mert szerintem, ha igazán szeret,akkor még tetszhetek neki, nem???

2009. máj. 4. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, jobb is, hogy nem teregeted ki mindened az első randin:)

Így megmarad benne a kíváncsiság:)

-Reaper-23/F

2009. máj. 4. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Első randin miért kéne így kitárulkoznod? Első randi nem erről kéne h szóljon. Túl könnyelműnek fog tartani, meg tart is, azért akart megcsókolni is, mert engedted h tapizzon. Biztos elég fiatal vagy, nem ilyen egy első randi, az az ismerkedés, nem a testi dolgok, még ha tapizás is az a testi dolog. Gondold át a dolgokat!
2009. máj. 4. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:
már rég óta ismerem, és mindig poénbol seggemet fogdosta régen is, mert ilyen volt a szituáció, egyszerűen csak ismerem. és télleg nagyon joban vagyok vele. de am. köszi a tanácsot. sztem is jobb igy, hogy nem tárulkoztam ki rögtön, mert igy kiváncsibb lesz, csak egy gond van, hogy mostanában sok olyan pasi van aki ezekután félénknek hinné a csajt. :S :S :S
2009. máj. 4. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
hű, ezt most jól megfogalmaztam. na mind1 ha valaki nemérti írjon ;)
2009. máj. 4. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:

és ha félénknek hisz akkor mi van?

Szerintem jó, hogy nem engedted neki, hogy rögtön ajtóstol rontson a házba.:) Legalább tudja hogy nem vagy egy olcsó kis p*csa...

2009. máj. 5. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:
jaja :D
2009. máj. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!