Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 22 évesen késő elkezdeni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen késő elkezdeni az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Idáig csak kevés alkalommal próbáltam barátnőt szerezni, valamennyiszer sikertelenül. Az utóbbi párhónapban kezdtem csak igazán foglalkozni magammal és a társkereséssel, sportolok, diétázok, próbálok minél inkább adni magamra, és az önbizalmamat is építgetem.

El vagyok késve? Nem kezdtem a párkeresést túl későn?

2011. okt. 24. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én majdhogynem ugyanez az eset vagyok 23 évesen. Sajnos már azt se tudom, érdemes-e elkezdeni. :D
2011. okt. 25. 00:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem igen..Bár én is most kezdtem neten de úgy tűnik senkivel nem fog összejönni. 17/l
2011. okt. 28. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem késő még 30 évesen sem vagy elkésve
2011. okt. 29. 09:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmihez nincs késő :) !
2011. okt. 29. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!