Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy addig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy addig tetszik meg kell egy fiú amég meg nem kapom?

Figyelt kérdés
Miután az enyém már nem is tudom. Vagy ez csak azokkal fordul elő akiket nem szeretek igazán? Mindig kitérőket keresek hogy ne kelljen hazakísérnie vagy találkozni vele. Hogy időt kell rá szánnom egyáltalán. Viszont amíg nem volt az enyém addig kellett akartam, ölelni , csókolni. De miután elkezdtünk járni már eggyáltalán nem volt hozzá ingerem. Valahogy mintha félnék attól a szótól hogy elkötelezettség. De megint tetszik egy srác csak félek hogy megint ez lesz! :( 15/L
2011. okt. 18. 20:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A rüfke=ribi.

Úgy jön ide, hogy dux majd fűvel-fával és később majd rájösz, hogy a sexel sok-sok-sok mindent el lehet érni, ha ügyesen csinálod (éksze, kocsi, lakás, stb.)

2011. okt. 18. 20:35
 12/15 A kérdező kommentje:
xD Tudod nem vagyok nem járok lepra iskolába és nincsenek lepra szüleim se hogy hagyják hogy ide kerüljek. ;) Ha te ennyire lenézel engem és azt gondolod hogy idáig fogok süllyedni akkor csak sajnálni tudlak pláne ha ilyen biztosan állítod másodjára is! Gratulálok! -.- De nincs probléma vannak itt még értelmesen válaszolni tudó emberek! ;)
2011. okt. 18. 20:41
 13/15 anonim ***** válasza:

Tudjátok Én mint fiú , annak idején hajtottam a csajokra. Igaz azok akkor nemigen adták magukat.

Itt valamit fordítva olvastam. Lehet, hogy ezért neveztek rüfkének?

2011. okt. 19. 11:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Kiscsillag!

"Mi az hogy rüfke xD"

"Aaa pénzre fogsz hajtani hogy jön ide... -.-? xd"

Te kérdeztél, én csak elmagyaráztam, hogy hogy értettem az előző válaszomat. A szülők...peresze, csakhogy sajnos ők nem halhatatlanok!!

2011. okt. 19. 16:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát hogyne! -.- xD
2011. okt. 19. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!