Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy addig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy addig tetszik meg kell egy fiú amég meg nem kapom?

Figyelt kérdés
Miután az enyém már nem is tudom. Vagy ez csak azokkal fordul elő akiket nem szeretek igazán? Mindig kitérőket keresek hogy ne kelljen hazakísérnie vagy találkozni vele. Hogy időt kell rá szánnom egyáltalán. Viszont amíg nem volt az enyém addig kellett akartam, ölelni , csókolni. De miután elkezdtünk járni már eggyáltalán nem volt hozzá ingerem. Valahogy mintha félnék attól a szótól hogy elkötelezettség. De megint tetszik egy srác csak félek hogy megint ez lesz! :( 15/L
2011. okt. 18. 20:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Mert egy kis ribanc vagy..
2011. okt. 18. 20:10
 2/15 anonim ***** válasza:

Én is pontosan ebben a cipőben járok...

Én sem tudok rájönni, hogy miért van ez így. Amíg semmi közünk nincs egymáshoz addig a csillagokat is lehoznám neki, de ha már együtt vagyunk, egyszerűen nem bírom "elviselni". Folyton leráznám magamról. =/ Nagyon sz@r ez...

2011. okt. 18. 20:16
 3/15 anonim ***** válasza:

nekem meg addig vonzó egy nő és érzek vadászösztönt felé, amíg meg nem kapom, aztán utána már nem érdekel...... 27/F

Ergo nagy szemétláda segg-fej vagyok :)

2011. okt. 18. 20:17
 4/15 anonim ***** válasza:
57%

Elkötelezettsééééééééééég... 15 évesen.

Egy kis rüfke vagy és kész. Később is ezt fogod csinálni, összefekszel majd mindenkivel, családokat teszel tönkre és a pénzre fogsz hajtani.

Ha nem akarsz ilyen lenni, akkor még MOST változtass a viselkedéseden!!!!!!!!!!!!!

2011. okt. 18. 20:17
 5/15 1mh0t3p ***** válasza:
100%
Mert komolytalan és nagyon gyerekes vagy.
2011. okt. 18. 20:18
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez az hogy nem akarok ilyen lenni. És igen félek hogy ezt fogják gondolni rólam amit most itt egyesek. De az érzéseimet nem tudom irányítani. És igen nem szeretek függeni valakitől, pedig úgy szeretnék valakivel tényleg mélyebb kapcsolatba kerülni. Így belegondolva jó lenne ezt meg azt csinálni de amikor oda kerül a sor egyszerűen megfutamodok! De miért?? :O :(
2011. okt. 18. 20:22
 7/15 A kérdező kommentje:
Mi az hogy rüfke xD
2011. okt. 18. 20:22
 8/15 A kérdező kommentje:
Aaa pénzre fogsz hajtani hogy jön ide... -.-? xd
2011. okt. 18. 20:26
 9/15 anonim ***** válasza:

NYUGI! én is mindig igy voltam ezzel, odavoltam valakiért, éreztem hogy már ő is akar, és már egyáltalán nem is kellett.pedig volt amikor azthittem h 'szerelmes vagyok'

Mostmár tudom, hogy nem voltam. mert most először engem is szeret, én is szeretem és semmi olyat nem érzek, mint eddig ,hogy már nem kell, hanem csak még jobban akarok vele lenni.

szóval elfog jönni neked is, nem kell megrémülnöd .én sem tudtam hogy miért van ez azt hittem h velem van a baj , de nem.

16L

2011. okt. 18. 20:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Most megnyugtattál mert már komolyan kezdtem aggódni! :S ;)
2011. okt. 18. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!