Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A barátnőm 3 hónapig tiltólistára tette a szexet, de rendesen nem lehet megcsókolni se. Mi a teendő?
Van egy barátnőm, akivel 3-4 hónapja jóba vagyunk, 1.5 hónapja együtt vagyunk, osztálytársam, ezért minden nap látjuk egymást. Suliba a legjobb barátnőjével van egész nap, sulin kívül tudunk csak találkozni, beszélgetni. Sajnos csak telefonon, de úgy általában napi 1 órát beszélünk. 2 hét után sikerült megcsókolni, normálisan, ennek mindjárt 1 hónapja, azóta csak szájrapuszi, és mindig elhúzza a fejét, én meg nem akarok erőszakos lenni, hogy lefogjam, és rendesen megcsókoljam.
Vagy pont ez volna a baj?
Nem lehet, hogy azért nem akar csókolózni, mert rosszul csókolok szerinte?
Illetve kijelentette 3 hét után, mikor először bepróbálkoztam, hogy 3 hónapig nincs szex. Nála eléggé tabu téma, erről nem is igazán szoktunk beszélni.
Ezt kész ténynek kell venni, vagy azért próbálkozni lehet?
Illetve orális szex, bármelyikünk részéről, ujjazás, stb ha próbálnám, az még belefér? Igazából nem próbálkozok nála, mert nem akarok ebből veszekedést, sajnos minden apróságon felhúzza magát.
Lehet, hogy gáz, de első komoly(abb) barátnőm, összességébe is csak második(első 2 hétig tartott), én még szűz vagyok, Ő pedig nem az, már 15 éves kora óta.
Mit tanácsoltok, mit tegyek?
Mástól is elfogadok véleményt, tanácsot, tippet, de főként lányok válasza érdekelne.
Oltásokat, beszólásokat nem kérnék...
18/F
3 hónap szex nélkül nem sok idő. Arra még nem készült fel.
De! A többit nem értem. Ha szeretsz valakit, legalább a csókjaira vágysz, és suliban sem hanyagolod...Érdekes egy barátnőd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!