Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tolakodó az első Randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolakodó az első Randin megcsókolni a fiút? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval nemsokára jön egy srác aki nagyon tetszik és ő mondta hogy azért jön mert megszeretne ismerni jobban mondta hogy tetszem neki nagyon ,..és egy hétvégét eltölt nálunk..Nővérem tanácsolta,hogy ahogy megérkezik ne puszit adjak neki hanem csókoljam meg..szerintetek..tolakodo lenne??soha nem csináltam még ilyet, vártam mindig a srácra ,hogy ő kezdeményezzen..
2011. júl. 10. 22:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
szerintem ha leszopnád jobban örülne mint egy csóknak;)
2011. júl. 10. 22:42
 2/16 anonim válasza:
87%
Ha már beszélgettetek, akkor szerintem egyáltalán nem tolakodó. Főleg, ha mondta, hogy bejössz neki. Lehet még tetszeni is fog neki a dolog, hogy te kezdesz el irányítani. :)
2011. júl. 10. 22:43
 3/16 anonim ***** válasza:
1. randin csók... Hát, biztos én vagyok a régimódi, de ezt nem tartom valami jónak.
2011. júl. 10. 22:44
 4/16 A kérdező kommentje:
Az első kommenthez szólnék már bocsi nem tudsz olvasni a sulimellé jártál??vagy mi ??ha normális választ nem tudsz írni akkor minek írsz??
2011. júl. 10. 22:46
 5/16 A kérdező kommentje:
A többieknek pedig köszönöm várom a többi véleményt:))
2011. júl. 10. 22:46
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
Az első randin ne smárolj. Talán a 3.-on. De, akkor is inkább ő kezdeményezzen.
2011. júl. 10. 22:50
 7/16 anonim ***** válasza:
sztem is örülni fog neki, bár először majd biztos meglepődik :)
2011. júl. 10. 22:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Minimum 2., mert az első randin derül ki, hogy bejössz-e neki. Ha már benne van a 2. randiban, akkor az azt jelenti, hogy bejössz neki, akkor már mehet a banzáj :)
2011. júl. 10. 22:53
 9/16 A kérdező kommentje:
ugymond olyan falusi srác de azért szeret hülyéskedni (olyan hogy szeret a középpontba lenne de persze ha feloldodott :) és tavaj nyomult is..csak valahogy nem merte még a csókot,,, mert nem ismert eléggé de már sokat chateltünk és leveleztünk szoval öbbet tudunk egymásrol..
2011. júl. 10. 22:55
 10/16 anonim ***** válasza:
hát, csak ha nagyon szeretnéd, de elsőn "ha bejön" szájra puszit javaslom", 2-3.on h. ha szeretnéd kipróbálni "csinálj úgy mint mi, csak ne a mellét bámuld mert az nincs neki, hanem a száját figyeld, majd ismét a szemét néha", ezzel tuti veszi a lapot, vagy ha nem akkor közöld vele h. szeretnéd megcsókolni (sztem még ez sem rontja el "első alkalomnál!!!" a harmóniát ^^)
2011. júl. 10. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!