Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tolakodó az első Randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolakodó az első Randin megcsókolni a fiút? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval nemsokára jön egy srác aki nagyon tetszik és ő mondta hogy azért jön mert megszeretne ismerni jobban mondta hogy tetszem neki nagyon ,..és egy hétvégét eltölt nálunk..Nővérem tanácsolta,hogy ahogy megérkezik ne puszit adjak neki hanem csókoljam meg..szerintetek..tolakodo lenne??soha nem csináltam még ilyet, vártam mindig a srácra ,hogy ő kezdeményezzen..
2011. júl. 10. 22:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
így írta :tetszel még hozzá nem is kicsit:)
2011. júl. 10. 22:56
 12/16 A kérdező kommentje:
lány vagyok :)) de azért köszi a választ...:)
2011. júl. 10. 22:57
 13/16 A kérdező kommentje:
neharagudj nem jol olvastam :( köszi köszi:)) kipróbálom...
2011. júl. 10. 22:59
 14/16 anonim válasza:
100%
a csóknak mi köze ahhoz hogy hányadik randi...stb..?szerintem akkor csókold meg amikor jónak látod.látni fogod amikor ő is és te is akarjátok az első csókot(egymással)
2011. júl. 10. 23:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2011. júl. 10. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:

nem tolakodo, de akkor még nagyobb, szebb, jobb préda vagy ha nem csokolod meg.legyen mit elérnie a sräcnak; ).ugy is hétvégén együtt lesztek, hagyjad hadd ö csokoljon meg,; )sokkal jobban tetszene neki hidd el: )

az is tetszhet neki ha ott megcsokpolod azonnal, de akkor hova tünik a varäzsa?ugy jobb ha värsz rä picit: )ha meg nem jelentkezik, gyäva.hogy ne legyen gyäva tedd meg te, de ne azonnal, ha nem amikor külön volnultatok egy szobäba,nem kell leszopnod.eleinte csak beszélgessetek, és térjetek rä a kapcsolatotokra, h te mär szeretnél lépni, kinos szünet, és szépen lassan közeledj hozzä, told oda a kis pofidat és nyomj a szäjära egy halk; érzéki puszit: ))).ezt tudom ajänlani: )

2011. júl. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!