Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért röhög ki az a csaj?
Figyelt kérdés
miért röhög ki mikor lát és miért mosolyog olyan sunyin rossz szándékúan egy csaj mikor lát a barátnőivel együtt nekem ő tetszik egyébként ilyen plázacica feeling2011. okt. 12. 19:19
1/9 anonim 

válasza:

biztos tudja, hogy tetszik neked
3/9 Timi: ) 

válasza:

Mert gyerekes és idióta ribanc!
Szard le!
4/9 anonim 

válasza:

Ahogy leírtad, az jut róla az eszembe, hogy csak dugásra való. Tehát dugd meg jól, és felejtsd el. 18F
5/9 anonim 

válasza:

Mert könnyűvérű és röhög azon,hogy te ezt nem veszed észre.
6/9 anonim 

válasza:

Háány évesek vagytok? És lehet csak azért röhög mert tetszel neki... a barátnőivel meg csak össznéznek és röhögnek mert tudják h tetszel neki..
7/9 anonim 

válasza:

Hát amikor én a barátnőmmel vagyok és arra jön egy srác aki nagyon tetszik és a barátnőm is tudja, akkor összenézzek a barátnőmmel és máris röhögőgörcsöm van. Meg a barátnőm folytton olyanokat mondd, hogy már tisztára elpirulok és akkor nem tom miért nevetek vagy mi. ez minden lánnynál így van nehéz őket megérteni. :D
14/L
8/9 anonim 

válasza:

A megjelenéseden röhög, az nagyon fontos, meg az első megszólalás,
9/9 anonim 

válasza:

Mert a plázakur^ák ilyenek. Mindenen röhögnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!