Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, talizzunk?
nemkell megölni a kapcsolatot a mindennapos találkozással mert akk 1mást untatnátok idővel, ha esetleg Te v a srác bevállalja azt h minden hétvégén megy hozzád v temész hozzá akk semmi gond nincs (:
hány évesek vagytok ha nem vagyok túl indiszkrét?
Figyi,ugyanebben a cipőben járok,mint te.Én is mostanában fogok találkozni egy sráccal,csak közöttünk 200 km a távolság,de én még soha nem voltam ilyen jól el senkivel(már hónapok óta) és én is gondolkoztam ilyeneken,mint te,de úgy gondolom,hogy muszáj megpróbálni,később lehet,hogy megbánnám.És az sem utolsó szempont,hogy olyan nehéz rendes pasit találni!Azt meg majd az idő eldönti,hogy mi lesz belőle....bírni fogjuk-e a távolságot,de nem akarom később bánni,hogy még meg sem próbáltam!!!!!:)
Próbáld meg te is,szorítok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!