Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, egy discoban milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, egy discoban milyen szövegel érdemes közeledni elöször hozzátok? Manapság. Ami nem is tul rámenös de azért érzékelni lehet a közeledést. (kijöttem a gyakorlatbol azthiszem)

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 00:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

sose hívj meg nőt piára. Én még soha se hívtam meg, mégis sikerült csajoznom.

Ha bejössz a csajnak akkor pia nélkül is szóba áll veled, ha nem, akkor piával se leszel neki szimpatikus.

2011. okt. 9. 00:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy "családi kapcsolatok"
2011. okt. 9. 01:00
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
Akkor kell lecsapni rá, ha épp egyedül van. Ülj le mellé és kezdj el vele beszélgetni, pl kérdezd meg tőle kedvesen (nem nyomulósan és szexre kiéhezett arccal :D), hogyhogy egyedül ül? Ne bókolj neki túlságosan, mert azzal csak azt mutatod, hogy a külseje miatt választottad pont őt. Ha beszélsz vele, inkább azt éreztesd hogy szimpatikus neked, mint beszélgetőpartner. NE utalj rá sehogyan sem, hogy neked ő tetszik. Persze azért nőként bánj vele, legyél udvarias. A normális lányoknak nem jön be az, ha a munkáddal, kocsiddal, külsőddel, haverjaiddal menőzöl, vagyis a külsőséget hanyagold. NE fényezd magad, próbálj vele barátilag beszélgetni. Ha ez sikerül, akkor nyert ügyed van. Hívd meg egy italra, de ne kérdezd meg h mit kér, csak vigyél neki valamit...akkor úgysem tudja elutasítani. :D Nagyjából ennyi. :) Én ezt tapasztalatból mondom.Ha egy pasi így közeledne felém egy buliban, biztos h nem hajtanám el, még akkor sem ha első látásra nem tetszik. :) A barátnőim is így vannak ezzel.
2011. okt. 9. 01:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2011. okt. 9. 01:30
 15/19 A kérdező kommentje:
A családi kapcsolatokhoz véletlenül került ez a kérdés. Nem szándékosan. csak figyelmetlenség. Csak mert látom nem tetszik, jogos. Ahogy levetem eddig végülis az az ital az fontos, mondjuk ez régebben is igy volt. Ugyhogy az évek során talán nem változtak annyit az emberek szokásai. Egy nö a hozzá lélpö fiurol elsöre kinézet alapján dönt hoyg szinpatikus neki vagy nem? és másodlagos az hogy mit mond avgy nem? tehát ha nem szinpatikus nektek valaki akkor mind1 mit mond akkor sem hivhat meg? Mert jo azt el lehet gondolom szurni ha szinpatikus vagy de hülyeségeket beszélsz avgy nem ugy viselkedsz, szoval mi az ami legtöbbet számit? miylen arányban ? mondjuk a külsö 70% és a mondando 30% ?kinél hogy van ez?
2011. okt. 9. 08:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a külső számít, mert ha egy pasi úgy közeledik felém h nem nyomul, csak barátilag, akkor nem kelti bennem azt az érzést h "jézusom, nekem ezzel kéne összejönnöm/szexelnem/akármi" :D Nagyon sok pasit ismertem meg így discoban és csak azért nem hajtottam el őket mert barátilag közeledtek. Némelyikkel még a mai napig jóban vagyok - igaz nem lett belőle kapcsolat.
2011. okt. 9. 15:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem akármilyen hülyeséget mondhatsz neki ha vevő a poénra és ha nevet rajtad akkor oké...másik eset, egyszerűen odamész és szó nélkül rányomulsz, ami annyit jelent hogy hozzásimulsz és elkezdesz vele táncolni (télleg szó nélkül) ez nem gáz mert általában a pasik 3/4-e be van ba*va és ha bejössz neki akkor haggya, ha meg nem akkor elmegy onnan és majd úgyis azt gondolja h részeg voltál..nekem még soha senki nem mondott pl semmi szöveget amikor odajött hozzám...

18/L

2011. okt. 10. 17:43
 18/19 anonim ***** válasza:
hülyeséggel. A nők csak a hülyeségre buknak, semmi másra.
2011. okt. 13. 02:36
 19/19 anonim ***** válasza:

"Szia, meghívhatlak egy italra? :) "

Ilyen egyszerű. :)

2011. dec. 22. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!