Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen közeledést kedveltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen közeledést kedveltek lányok?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy pl odamegy egy srác és ... vagy más esetek...
2010. jan. 17. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy konvencionális, de a "Szia, meghívhatlak egy italra?" már sokszor bejött!
2010. jan. 17. 15:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha önmagadat adod,kedves vagy,és nem nyomsz le ilyen szép a szemed típusú szöveget,akkor az már egy jó végkifejlet kezdete.Nekem már ennyi is elég lenne.Egyébként a rámmászós,nyomulós,tapizós balfékek a halálom.Nem szeretem,ha ajtóstul rontanak a házba.
2010. jan. 17. 15:27
 3/11 anonim ***** válasza:
32%

...Ott az ablak és a hátsó ajtó is :-P És ha ezek is zárva vannak, a legszűkebb lyukon is behatolhatsz...

...A kéményen. :-)

2010. jan. 17. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
odajön,viccesen indít,és lazán elbeszélgetünk,kötöttségek nélkül.senkisem izgul,egyszerűen jól elvagyunk.akkor jöhet számcsere meg hasonlók
2010. jan. 17. 16:12
 5/11 anonim ***** válasza:
abban az esetben ha osztalytarsak vagyunk, es en mondjuk ott vagyok az ablaknal s te odajossz mellem es dumalunk, az nagyon bejonne. ;)
2010. jan. 17. 18:49
 6/11 anonim ***** válasza:

én visszahúzódó vagyok a színjátszókörbe járó bátor srác közeledése tetszett...játszotta hogy én vagyok a szeretője emg hasonlókat mondott...1-1 alkalom volt máfél év alatt hogy a seggemre csapott xD

Volt hogy belebújt egy bátor szexéhes macsó karakterbe, máskor meg egy aranyos kiskölyök volt...nem szeretem a változatosságot, de rajta láttam hogy inkább azt keresi nekem melyik karakter tetszik :D

2010. jan. 21. 18:37
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotokat majd próbálok beleötvözni pár dolgot :D, íjatok még h jobban megfelelhessek nektek :DDD
2010. jan. 21. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:
bókolj, de ne ilyen 50 éves cukrosbá módon, hanem lazán
2010. jan. 21. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:
ha nem játszod meg magad, hanem önmagadat adod, ha vicces vagy, de ne mesélj vicceket az iszonyatosan béna! nekem zavaró ha első beszélgetéskor elkérik a telefonszámot(persze csak akkor zavaró, ha bármikor összatalálkozhaatunk véletlenül-akkor még minek?) ja és ne legyen kínos csend, persze ehhez a lány is kell.. és ne bámuld folyamatosan egyes testrészeit:D
2010. jan. 21. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt azért nem értem, hogy ha magát adja valaki , az vicces alapból?, pl én hiába adom magamt, nem vagyok egy szórakoztató egyén...
2010. jan. 21. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!