Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek a "sablon" csajok?
Én lány vagyok, és a fiúkon iszonyatosan zavar, hogy mindegyiknek ugyanolyan cipője van, tök ugyanolyan cuccokbon járnak stb...
De ez a lányoknál sajnos méginkább előjön... Az összesnek egyenesített haja van, dorkóban vagy ilyen hiphopos sportcipőben járnak, nagy válltáska, rengeteg smink... Szóval értitek mire gondolok... Nem is azt mondom, hogy nem szépek, némelyik kifejezetten szép lány lenne, de annyira idegesít hogy semmi egyénisége, olyan "sablon"... Titeket ez nem zavar?
1: Tisztelet a kivételnek, amibe most én is beletartozom.
2: Csak azoktól kérdezem, akiknek a korosztályába beleesik ez a dolog.
Jó, okés, értek mindent :D Egyébként általában én is dorkóban járok, de olyan "klasszikus" fekete-fehérben, és már 3 éve, akkor még egyáltalán nem volt divat... Ezen a "Légy-szemüveg" dolgon meg hát mosolyogtam, az még fel sem tűnt, de lehet hogy egyszerűen csak megszoktam már, mert azért tudom, mire gondoltok... És kedves nemtudommelyik válaszoló: Én nem a deszkás oldaltáskákra gondoltam, azok nekem tetszenek, hanem ilyen óriási ezüst, PUMA feliratú izék, aminek a pántjai kb. 20 cm hosszúak, szóval ott a hónaljában van egy cucc, amitől le sem tudja ereszteni a kezét...
Nekem a sportos stílus tetszik fiún is, lányon is... Régebben csak a rockereket néztem jó embernek, én is mindig feketében jártam... Arról már leszoktam, meleg volt és utáltam tök ugyanolyan lenni mint a többi csaj... Ilyen szempontból persze a punkok a legjobbak, rájuk mindig fel is figyelek (De nem úgy hogy "Te jó ég ez is hogy néz már ki!") ...
Na nem rizsázok többet, mert tök felesleges és már úgy sem olvassa senki :D
20:00-ás vagyok.
én olvasom..
nem szeretnélek megsérteni, nem rosszból mondom, de szerintem te is ugyanolyan 'átlag' lehetsz, csak más irányvonalat képviselsz..attól, hogy van 1-2 olyan ruhadarabod, ami másnak nincs (gondolj bele, lehetetlen, hogy két embernek minden ruhája egyezzen), még nem leszel feltűnő..ez egy életforma, ehhez kell egy egyéniség.
semmiképpen sem szeretnék lenéző lenni, én mindenkit olyannak fogadok el, amilyen (cserébe persze én is elvárom ugyanezt), csak szerettem volna felhívni a figyelmed arra, hogy ma nagyon menő dolog azt állítani, hogy 'én egyedi vagyok', miközben már az underground is mainstream. (remélem, ebből lehet érteni, mire gondolok.)
tényleg nem kötekedni akartam, csak ezt egy érdekes kérdésnek tartom, és jó boncolgatni a témát, írás közben néha-néha én is ráeszmélek egy-két dologra.
ui.: dicsérted a punkokat..ha valaki már egy konkrét stílushoz tartozik, akkor az az ember semmiképpen sem lehet 'egyedi', mert még rajta kívül többen is néznek ki hasonlóan vagy pont úgy.
Na, nem kell így megsértődni, hangsúlyoztam, hogy nem bántani akartalak ezzel, csupán én így látom a dolgokat. :)
egyébként az egy dolog, hogy valaki magának készíti a ruháit, ha közben olyan anyagból varrja, olyan gombot, díszt rak rá, amitől a végén ugyanúgy fog kinézni, mint a többié.és még ha nem is néz ki ugyanúgy..ha két emberen bakancs van, és tele vannak szegecselt holmikkal, anarchiás felvarrókkal, a hajuk pedig színes taraj, akkor mindketten punkok, függetlenül attól, hogy az egyiknek fekete pólója van, a másiknak pedig szürke.
szia! én is tettem már fel ehhez hasonló kérdést, és ott az jött le kb. az egészből, hogy nem tetszik a fiúknak a téli csupasz derék, mostani deszkacipő, szúk nadrág xxl táska, stb.
Én lány vagyok, de annak ellenére idegesít engem is, hogy a 14-16éves csajocskák ugyanúgy néznek ki.
Na most nem értem, hogy m tetszik a srácoknak azon, hogy bazi nagy ablakkeret van a lány szemén :S és a 90%-a beképzelt pofát vág. na meg persze jó hangosan vihognak.
Én nem öltkzködök semi extrán, mert nincs pénzem ilyenekre, hogy minden hónapban az új szezon szerint váltsam a ruháimat. Vannak ruháim, amiket több évig hordok, és olyanok, hogy nem mennek ki könynen a divatból. Alacsony vagyok, úgy nézek ki, mint egy 6. os, közben gimnazista vagyok, csöndes, okos (ez be is van bizonyitva:), és mégsincs barátom. Nem csodálkozok, mert sajnos már a 16 éves srácok is kezdenek divatmajmosodni, debilek, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!