Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejönnek a "sablon" csajok?

Figyelt kérdés

Én lány vagyok, és a fiúkon iszonyatosan zavar, hogy mindegyiknek ugyanolyan cipője van, tök ugyanolyan cuccokbon járnak stb...

De ez a lányoknál sajnos méginkább előjön... Az összesnek egyenesített haja van, dorkóban vagy ilyen hiphopos sportcipőben járnak, nagy válltáska, rengeteg smink... Szóval értitek mire gondolok... Nem is azt mondom, hogy nem szépek, némelyik kifejezetten szép lány lenne, de annyira idegesít hogy semmi egyénisége, olyan "sablon"... Titeket ez nem zavar?

1: Tisztelet a kivételnek, amibe most én is beletartozom.

2: Csak azoktól kérdezem, akiknek a korosztályába beleesik ez a dolog.

2009. ápr. 29. 17:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert neked tetszik másnak nem kötelező...:D vagy te nem tudod elfogadni hogy valakinek ez nem jön be? :D jó kis stílus érzéked lehet... :)
2009. ápr. 29. 19:40
 12/26 A kérdező kommentje:

Ez egy szimpla kérdés volt... Engem az zavar, hogy nem lehet megkülönböztetni se őket... Nem mondom, hogy én olyan állati különleges vagyok, valamilyen szinten én is divatot követek, mivel a boltokban CSAK olyan ruhát lehet kapni ami divatos...

ÉS nem kell engem leosztani azért, mert irritál... Ez egy kérdés volt... Igen vagy nem? Nem azt kértem hogy minősíts engem...

Az elején volt az a válaszoló, azt mondta a barátnője is ilyen, és nem zavarja... Na, az egy teljesen normális válasz volt. Én elfogadom hogy valaki nem ért velem egyet...

De kérlek ne engem kritizáljatok...

2009. ápr. 29. 19:56
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egy 'sablon' lánynak több esélye van párválasztásnál, mint annak, aki kicsit eltérőbb.

manapság sokan szeretik egyedinek nevezni magukat ('rocker/alter/emo/stb vagyok'), de attól még egyformák..

én nem szeretek 'különcködni' vagy 'eltérni', nem is akarok egy stílushoz igazodni csak felveszek minden olyat, ami nekem tetszik..nálam nincs olyan, hogy 'túlságosan giccses', vagy hogy 'túl sok'.ez persze sokakat meghökkent, sokan kinevetnek, sokan kiabálnak, be-beszólogatnak..de sokan csodálnak is azért, hogy végre van olyan valaki, akit egyáltalán nem érdekelnek ezek, és aki mer önmaga lenni.sok barátom van, mert akik jobban megismernek, már túl tudnak lépni ezen a dolgon.

azt figyeltem meg, hogy jó, ha 100 fiúból 3-nak megtetszem, ugyanis mostanában mindenki kb saját stílusából választ barátnőt magának, tehát aki egyikbe sem illik bele, azt nem tudják hova tenni, és emiatt megijednek/elundorodnak, nem is tudom.

[bár nekem ez már nem probléma, hiszen három éve vagyok együtt a barátommal, aki egy teljesen (a közmegítélés szempontjából) 'átlagos' figura..a neten jöttünk össze, szerintem élőben soha nem mert volna megszólítani, már csak a kinézetem miatt sem.]

..tehát, mint már mondtam, a fiúk szeretik az átlagos lányokat, mert őket be tudják vállalni.

2009. ápr. 29. 20:00
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

így így 8órási válaszadó jól fejezte kimagát.

1 eltérő csajnak sokkal nagyobbak lehetnek az igényei mint a sablon csajnak. és sokan paráznak attól h nem felelnek meg a csaj szemében.

2009. ápr. 29. 20:06
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
(Előző válaszolónak) Mért lennének a nem sablon csajnak nagyobbak az igényei?Arra gondolsz, hogy ne csalja meg a pali? ja ez elég szörnyű kérés lehet... :)egy átlagos csaj szerintem sokkal többet költ ruhákra, ékszerekre , és tulsokat foglalkozik azzal, hogy elég csajos-e? :D tehát neki vehetsz minden fityfenét ami megtetszik neki plusz bárkit képesek leszólni nem számit milyen rémesen csúnyák is ők x)
2009. ápr. 29. 20:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

hát én csajként mondom hogy én pl:deszkás cipő meg ez a félvállas táska ami mostanába divat DE én ezeket azért hordom mert tetszik én minden stílusból hordok vmit úgy h az öszkép jó legyen.egyedien nem lehet öltözködni max turi de ott meg nem találkoolyat ami jó és méretbe is én mindig azt néztem h nekem mi tetszik nem az h mi a divat.

ezt csak azért h ne ítélj el senkit azért mert olyan ruhája van mint másoknak én így fejezem ki az egyéniségem ezekkel a ruhákkal!!

15/L

2009. ápr. 29. 21:14
 17/26 anonim ***** válasza:
a nagy elvárásos dolgot úgyértem h a csajnak vmien szinten hasonló külsejű srác kellhet némely esetben.
2009. ápr. 29. 22:03
 18/26 anonim ***** válasza:

Engem is eléggé zavar.. de ha ez nekik jo akkor hajrá!

Semmi egyéniségük nincs..

2009. ápr. 29. 22:04
 19/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, olvasd végig, mielőtt azt hinnéd, hogy támadás.:) Valamennyire egyetértek veled, valamennyire meg nem. Például ez az általánosítás. Most komolyan, semmi köze hozzá senkinek, hogy ki mit hord. Én speciel öt éves korom óta hordok tornacipőt, mindig is volt egy-két pár érdekes darabom, és van olyan márkájú tornacipőm is, amire te is gondolsz, mégsem tartom magam sablonembernek. Én is hátizsákkal járok suliba, de például egy ruhához nem fogok felvenni azt, akkor már inkább a nagy válltáska (és 163 cm vagyok...kössem fel magam, mert nem áll jól a nagy válltáska? De mivel nem akarok otthon hagyni bármilyen könyvet, ezért kell a nagyobb fajta - ez nem a kérdezőnek szól.) Ennyit arról a részéről, hogy ezeket ne vond bele az általánosításba, mert közel sem mindenki van úgy vele, mint a sablonlányok:)

A másik részben viszont abszolút egyetértek, tudom, melyik célcsoportra gondoltál...Sajnos azonban a legtöbbjük közel sem szép, a csúnyaságukat próbálják kompenzálni azzal, hogy minél túlzsúfoltabbá teszik az arcukat például. Aki pedig nem olyan, mint ők, az már szánalmas. Nekem vannak egyedi ruháim (anyukám barátnője varrta őket), és összesúgnak mögöttem, pedig nem ízléstelenek, csak nem villog rajtuk egy bazi nagy logo... Sajnos nem tudsz mit tenni ezek ellen.

De hogy végre a kérdésedre is válaszoljak (ne haragudj, de kikívánkozott): a buta, felszínes fiúknak bejönnek, mert ezek a lányok is buták, felszínesek, nem törődnek mással, csak a külsővel. A barátommal és a legjobb fiúbarátommal elég sokszor beszélgettem erről, és nekik például nem jönnek be.

2009. ápr. 29. 22:34
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán, igazából nem is nézek nagyon ilyen lányok után, pont ezért, mert 'sablonok'. Idegesítő a 20 kg smink, a válltáska és társai. Bár a prímet nálam a "hegesztőszemüveg" és félig pufi nadrág (ami kb. térdig széles lábú, mint valami zsák, térdtől lefele meg rendes nadrágként folytatódik...)viszi. Utóbbi iszonyatosan röhejes, mintha besz*rt volna az illető lány...

Inkább az egyedi kinézetű lányok fognak meg, még ha nem is egy tipikus modell kinézetű. Pont ez a jó. :)

2009. ápr. 30. 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!