Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejönnek a "sablon" csajok?

Figyelt kérdés

Én lány vagyok, és a fiúkon iszonyatosan zavar, hogy mindegyiknek ugyanolyan cipője van, tök ugyanolyan cuccokbon járnak stb...

De ez a lányoknál sajnos méginkább előjön... Az összesnek egyenesített haja van, dorkóban vagy ilyen hiphopos sportcipőben járnak, nagy válltáska, rengeteg smink... Szóval értitek mire gondolok... Nem is azt mondom, hogy nem szépek, némelyik kifejezetten szép lány lenne, de annyira idegesít hogy semmi egyénisége, olyan "sablon"... Titeket ez nem zavar?

1: Tisztelet a kivételnek, amibe most én is beletartozom.

2: Csak azoktól kérdezem, akiknek a korosztályába beleesik ez a dolog.

2009. ápr. 29. 17:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
Én fiu vagyok és a korosztályomba is beleesik.Nem tudom hány éves vagy én 17 és nekem nem nagyon jön be.Egy egyéniség viszont mindig kitűnik a tömegből.Ugy oltozkodj ahogy neked tetszik.A hiphopos sportcipo nem jon be,a nagy válltáska nem áll jol az alacsonyaknak, a rengeteg smink meg ..hát biztos ragyás feje van :D stb...stb..szóval érezd jól magad a bőrődbe és ennyi :)
2009. ápr. 29. 17:44
 2/26 anonim ***** válasza:
77%

nekem kifejezetten bejön, bnőm is sablon csajnak mondható de nem zavarja őt sem

17/F

2009. ápr. 29. 17:45
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal szexibb 1 nő hogyha nem öltözik atom r**ancnak,mert lássuk be,az estek többségében az jön le hogy közönséges
2009. ápr. 29. 17:52
 4/26 anonim ***** válasza:
54%
Bírom ezt a mai felfogást, ha divatosan öltözködik akkor az a baj, hogy: sablon, ha nem divatosan öltözködik akkor már az a baj, hogy fúj micsoda maradi szar alak (biztos egész nap csak a gép előtt ül), és ha esetleg egyik sem (teszem azt megpróbál újítani) akkor már különc. Magyarul mindenki egy fos.... Különben, meg az, hogy te megpróbálsz egyéni lenne, nem biztos, hogy jó mert lehet sokaknak nem jön be az a "full specko cucc" amit, most viselsz. (Azaz: Most én veszek egy szakadt csöves cuccot, és írogatnék ide, hogy fú de uncsi a sok sablon fiú, én nem vagyok az, szeressetek - attól, hogy az öltözködésed eltér a sablontól, még nem biztos, hogy jó. Talán az a bajod, hogy a sablon csajokat elkapkodják te meg szingli vagy?) Engem abszolút nem zavar, ha sablon, sokkal inkább izgat, hogy néz ki. Felőlem akár valami ultra speciális ruhában is megjelenhet a csajszi, hogyha összhangban egy nagy kalap szar, akkor nem fog érdekelni.
2009. ápr. 29. 17:54
 5/26 anonim ***** válasza:
68%
Kedves utolsó válaszoló,attól,hogy valaki nem sablonos az nem azt jelenti,hogy slampos,inkább azt,hogy egyénisége van:)!Én pl.nem szeretek tucat ruhákba járni,szeretem a különleges,egyedi,szép ruhákat és amiben jól érzem magam=tudom viselni!:)Egy lány legyen nőies,és Ne legyen fiús!!!!
2009. ápr. 29. 18:16
 6/26 anonim ***** válasza:
88%

Tehát az ilyen hülye p*csákról van szó ugy.? kimondom akkor már inkább :D csaj vagyok de én pl nem hordok ilyen kis válltáskát(hátitáskát hordok suliba pl.), nemrakok magamra 100.000 ékszert max nyaklánc, fülbevaló, karkötő.És nem sminkelem magam 5 rétegben de még is sok fiúnak tetszem.És úgyvettem észre akiknek nem tetszem, mert nem öltözködök én is így azokkal nem is igazán akarok ismerkedni...mert nincsenek túl normális szinten :)

És itt gondolom nem a csinosan öltözött lányokról írtál hanem a szokásos " én vagyok a legfaszább csaj stílusról"

2009. ápr. 29. 19:05
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Elegem van már, hogy minden csaj ugyanúgy néz ki, ugyanaz a haj, arcvonás, smink, hányás szagú parfüm... alig vannak különleges lányok!

...:::jaduhe:::...

2009. ápr. 29. 19:26
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bazi nagy napszemüveg, ugyan az a tekintet, ismerős miről ír a posztoló. Ezek a lányok engem sem hoznak lázba.

Be is újítottam sok különlegeset az évek folyamán ;)

2009. ápr. 29. 19:33
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
Ja mennek azokkal a nagy szitakötő szemükkel mint valami legyek vagy hasonló :D
2009. ápr. 29. 19:34
 10/26 anonim ***** válasza:
40%

19.26os és 33as

ne világoljatok már vhol teccik nektek az efajta egyéniség. csak bizti lemondtatok arról h nemjárhattok 1 ien csajjal v vmi más okból kifolyólag.

2009. ápr. 29. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!