Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagáljak rá, ami kicsit bunkó is, de azért annyira nem? Unom már nagyon behúzott farkincával az elkullogást, mit írjak vissza, amivel porig alázhatnám, de nem járatom le magam vele?
Sziasztok!
Tényállás: ismerkedek a lánnyal, jelen pillanatban társkereső oldalról. Mennek a levelek napokon keresztül, a lány aranyos, majd egyszer csak már nem ír többet njó ideje, ha pedig rákérdezek mizu van, írja, h talált mást. Tudomásul veszem és többet nem írok már neki. A gond ezzel csupán annyi, h nem egy lány játszotta már el és kicsit tele van a tököm az egésszel. :(
"elég másodvonalbeli széria aki ott keres párt (nem biztos, hogy külsőre, de leki meg emberi értelemben mindenképp)"
Van benne valami :D
Élőben kell barátnőt kapni, nem társkeresőkön.Igaz nekem összejött barátnő is netről, de az se volt normális...úgyhogy inkább szocializálok.
az élet az ilyen, egy népdal jutott eszembe róla, mély bölcsesség van benne:
nem úgy van az, mint volt régen,
nem az a Nap süt az égen,
nem az a Nap, nem az a Hold,
nem az a szeretőm, ki volt.
aki volt, már rég elhagyott,
szebbre vágyott de ne kapott.
szebbre vágyott, de nem kapott
még olyat se, mint én vagyok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!