Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, a dühötók le tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a dühötók le tudnátok vezetni úgy hogy valakit porig aláztok?

Figyelt kérdés
Volt már hogy kiosztottal 1pasit?
2019. ápr. 27. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. ápr. 27. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
27%
Igen. Én folyton ezt csinálom a beosztottaimmal,meg úgy àltalában akivel megtehetem, mi ebben a nagy szám??
2019. ápr. 27. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
39%

Nekem ez nem düh levezetés, egyszerű szórakozás (vagy éppen segítség). A kedvenc szórakozásom az indokolatlanul magas egóval rendelkező férfiak porig alázása olyan mondatokkal, amiket még senki nem mert az arcukba mondani.

Vagy éppen ami már egy kicsit hálátlanabb feladat, a fájó őszinteség. Bár sokan köszönték már meg nekem, hogy úgymond leromboltam őket. És hitegetés meg nyugtatgatás helyett őszintén elmondtam nekik, hogy hülyék, és a saját hibáik miatt csőd az életük.

Ha dühös vagyok nem csinálok ilyet. Kimért, udvarias vagyok és nem osztok ki senkit. Onnan lehet tudni, hogy valaki nagyon felidegesített, hogy ijesztően udvarias vagyok, és tagoltan, tisztelettudóan beszélek.

2019. ápr. 27. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!