Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem ra a parom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem ra a parom, hogy o is megtanuljon vezetni?

Figyelt kérdés
Kettonk kozul csak en vezetek, es sokszor azert nincs kedvem menni sehova mar munka utan, mert akkor is nekem kell vezetni. Tul sokat ulok az autoban. Lenne penz a vizsgara, csak meg kellene csinalni..
2018. júl. 21. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja, akkor felesleges erőlködni.
2018. júl. 21. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
"sokszor azert nincs kedvem menni sehova mar munka utan, mert akkor is nekem kell vezetni. Tul sokat ulok az autoban. Lenne penz a vizsgara, csak meg kellene csinalni" <-- pontosan így, hogy ezt elmondod neki. Továbbá nem ugrasz neki innentől kezdve, ha kéne a fuvar. Hívjon taxit.
2018. júl. 21. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
#2es te nem vagy normális...
2018. júl. 21. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
Nem csak a pénz lehet akadály. Én pl. nagyon szeretnék föggetlenedni, mert nagyon rá vagyok utalva a páromra, de egyszerűen nem nekem való a vezetés. Tudom magamról, hogy pánikfékezős lennék, ha velem szemben előznek, mindkét kezem a szemem elé kapnám vagy idő előtt az árokba rántanám az autót, szóval azt hiszem, mindenki jobban jár, ha nem ülök volán mögé sosem.
2018. júl. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!