Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá? (lent)
Figyelt kérdés
Tetszik nekem nagyon egy lány..
Milyen szöveggel írjak chat -en..
sos
2011. okt. 5. 19:27
2/7 anonim 

válasza:

egy szimpatikus köszönéssel kezdhetnéd..
milyen volt a napod..stbstb
20l
3/7 anonim 

válasza:

Ha ismered személyesen akkor ne írj rá, ha meg nem ismered azt írsz amit akarsz csak ne hülyülj meg ne akarj mindenáron poénkodni. Beszélgess vele valamiről vagy kérd ki a véleményét egy filmről vagy mittudomén beszéljetek valamiről.
4/7 A kérdező kommentje:
ismerem személyesen is.. de nem merem megszólítani mert sosincs egyedül.. :(
Hát értelemszerűen köszönnék először..
-szia :)
-szia
*de utána.. azt nem tudom ,hogy mit írjak..
pár témát tudnátok nekem írni ?
17.F.
2011. okt. 5. 19:36
5/7 anonim 

válasza:

17éves vagy,és NEM TUDOD HOGY IRJ CHATEN?hallod nagyon cink ez..
6/7 A kérdező kommentje:
tudod nem mindenki "született" nagy önbizalommal és jó dumával..
nem szégyenlem magam amiatt ,hogy "segítséget" kérek !
ha te a "nullán" akarsz lenni az a te dolgod.. én kiváncsi vagyok arra amit mások írnának .. és ha értelmeset tud írni valaki.. annak KÖSZÖNÖM !
2011. okt. 5. 19:43
7/7 anonim 

válasza:

"szia.
van egy lány akire szívesen ráírnék, de nem tudom hogy írjak rá. tudnál tanácsot adni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!