Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel írjak rá?! (többi lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel írjak rá?! (többi lent. )

Figyelt kérdés

Nekem az lenne a kérdésem, hogy ma este rá szeretnék írni a kiszemeltemre, aki nagyon aranyos, visszahúzódó és ne volt még bnője. Annyit tudok róla, hogy nagyon-nagyon szereti a focit, meg a rockzenét... én ezek közül egyiket sem nagyon!

Az lenne a lényeg, hogy mivel írhatnék rá?? Jah és egyik osztálytársam (akivel én is jóban vagyok) nagyon jóban van vele. És szinte ő az egyetlen lány, akinek köszön a suliból. Ő mondta, hogy összehoz minket, de ezt három hete mondta, és én nem tudok már várni!!!!!! Szal... milyen témával írjak rá?? Egy suliba járunk, vannak közös tanáraink, egy évvel fölöttem jár... Előre is köszi 15/L

u.i. Jah és légyszi normális válaszokat, köszi :)

2011. máj. 27. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
EB döntő babám, ha szereti a focit akkor most úgyis ez lesz a témája :)
2011. máj. 27. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Elnézést, Bajnokok Ligája döntő na.
2011. máj. 27. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi a téma fürödtéma?

Mi volt a suliban a házi?

Mire kell felkészülni?

Tehát iskolai témák.

Múltkor hallgattam egy jófajta számot a rádióban nem tudod melyik lehet az ha elmondom a dal részleteit?

Múltkor láttam egy formát az utcán nem te voltál?

Kellene egy rocker stílusú póló tudsz segíteni ebben? Esetleg eljönnél velem megvenni...

2011. máj. 27. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:

"nagyon aranyos, visszahúzódó és ne volt még bnője"

én ebből gondolom h nem lesz gond:D, örülni fog h ráír egy csaj

jah hnap lesz a BL döntő esetleg felvetheted nála h nézzétek meg együtt vmi hangulatos helyen(csak ne koszos füstös büdös kocsmába):)

én tuti örülnék ha ezzel rám írna egy csaj:D, és ott lesz miről beszélgetni, lesz egy csomó ember, lehet a fociról, a helyről, bármiről:D

a lényeg h ha a fociról beszélgettek, adj neki igazat:p, én nagyon utálom mikor egy csaj levitat a focival kapcs:D

remélem segítettem, de akkor még ma írj rá!!!

2011. máj. 27. 15:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) igen, erőt veszek magamon, és ráírok!! :D
2011. máj. 27. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt ne mond, hogy 15 evesen annyit nem tudsz magadtol, hogy "na mi a helyzet". Egyebirant meg megvalaszoltad a sajat kerdesedet: "Annyit tudok róla, hogy nagyon-nagyon szereti a focit, meg a rockzenét... én ezek közül egyiket sem nagyon!"
2011. máj. 27. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Zsírkrétával b*zdmeg
2011. máj. 27. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szegény kiscsaj nem tudja hogyan írjon rá, erro fo letoljátok csórit. Egyszeruen írj rá, hogy multkor láttál az utcán egy gyereket, aki tisztára hasonlít rá, nos már el is kezdodott a beszélgetés. Aztán rátérsz valami vicces témára, kozos tanárra, azután meg már megy magától a beszélgetés.
2011. máj. 27. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!