Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bocsi nem tudtam hova kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsi nem tudtam hova kell irni. Erre mit irjak neki? többi lent

Figyelt kérdés

Szia...Tudomhogy tetszem neked de őszintén megmondom köztünk nemlehet semmi...

max barátság

Ezt írta nekem az a fiú akibe halálosan szerelmes voltam. Nem tudom mit irjak neki nagyon el vagyok keseredve.Szerettem volna csak annyit irni hogy oké ahogy gondolod én eleinte barátkozni szerettem volna de ti mindjárt a szerelemre gondoltok. Szerintetek? Mit írjak neki ezek után. Kicsit haragszom rá mert fáj ahogy elutasitott de akkor is nem szabadna haragudnom mert mire számithattam volna.

2011. szept. 17. 08:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit semmit... Értékeld már a szót magát. Barátság.

Az szerinted úgy indul h. először elküldesz valakit a rákba, aztán még a barátja vagy?

Fa*szt... Minek akarsz neki válaszolni szeretni nem fog, a barát meg nem ez.

2011. szept. 17. 08:27
 2/3 A kérdező kommentje:
én is gondolom csak azérz jó lett volna megkérdezni amit meg is kérdeztem h jól-e döntök...de ahogy a mai nap történt mindenki azt mondta ha ilyen csúnyán kiosztott akkor nem is érdemli meg h szóba álljak vele
2011. szept. 17. 22:54
 3/3 A kérdező kommentje:
a barátnőim meg intézkedtek h beszéljen velem személyesen de én félek...féleh h megint ezt fogja mondani és ha megint ugyan ezt fogja mondani esküszöm h beszólok neki...
2011. szept. 19. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!