Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan utasítsak vissza valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsak vissza valakit?

Figyelt kérdés
A hétvégén rengeteget sikerült innom, és egy sráccal smároltam. Bejelölt facebookon és állandóan ír nekem, de sajnos nem az én esetem. Mentalitásban sem, nagyon 'érzelmes', meg úgy egyébként sem tetszik. én totál nem voltam magamnál, ezért nem is társítottam érzelmeket a dologhoz, de ő úgy viselkedik, mint aki szerelmes belém. Ráadásul az egész üzenőfalát nekem szóló üzenetekkel írta tele. A hetvégén találkozni szeretne, és arra gondoltam, hogy ott megmondom neki mi a helyzet, de hogyan tehetném úgy hogy ne legyen nagyon sértő? 16/l
2011. okt. 5. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak őszintén. Mondd el neki szépen, hogy nem szeretnél semmi komolyabbat. Nincs értelme csak azért találkoznod vele, mert nem akarod megsérteni. :)
2011. okt. 5. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ribi.
2011. okt. 5. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A legyünk csak barátok nagyon találó és egyedi lenne :D

Am ezért ne szervezzetek külön talit, m még beleéli magát mégjobban, azt nehogy azt hidje h csak kéreted magad...

2011. okt. 5. 15:44
 4/9 bánomisén ***** válasza:
73%
Legközelebb ne igyál annyit és nem lesznek ilyen gondjaid.
2011. okt. 5. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:
minek találkoznál vele, ha vissza akarod utasítani? Egy kapcsolat után persze személyesen kell ezt megbeszélni, de itt elég ha megírod neki, hogy nem szeretnél vele találkozni, mert nem az eseted.
2011. okt. 5. 16:13
 6/9 JulesM111 ***** válasza:
0%

Figyi, ha smároltál vele, azért egy picit bizsereghetett a nuni.

Qrjatok egyet, és mikor meguntad, kelj fel az ágyból, említsd meg neki hogy ennyit akartál, eetleg dobj le neki egy kis pénzt, vagy nyújtsd be a számlát a srácnak, ne csinálj ennél nagyobb ügyet.

2011. okt. 5. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:
A találkozás előtt kellene, akár üzenetben: "részeg voltam, nem tudtam, mit csinálok, sajnálom, hogy félreértetted".
2011. okt. 5. 18:16
 8/9 anonim válasza:

bocs,de nem.

ilyen egyszerű.

2011. okt. 5. 18:34
 9/9 anonim válasza:
hát szerintem mond neki hogy nagyon kedves meg rendes srác de te nem tudnál bele szeretni mert te másikfajta pasikra buksz és már van mondjuk egy kiszemelted vagy csupán annyit mondasz neki bocsáss meg xy de én még a volt barátomat szeretem és így nem tudnék veled komoly kapcsolatot létesíteni :d én is ezeket mondtam általában :D 16/L
2011. okt. 30. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!