Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy törökkel a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy törökkel a szerelem?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,mert szüleim nagyon tiltanak ettől.
2009. ápr. 28. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen mieneket irtok... Ma Magyarországon 1 többnejü török sincs,meg muszlim világ többnejüség,ne azt irjátok amit olvastok vagy mutatnak,hanem amit láttok...de ezekszerint elég keveset láttok. Én félig török származáu fiu vagyok és soha de soha nem ütnék meg egy nőt akármit is csinál..mivel szerintem azt a gyenge szar emberek szokták. Nincs több nejünk..nem a 15. szádba élünk hanem a XX.ba ugyanugy szeretjük ha a barátnőnk szexissen van felöltözve.
2010. jan. 12. 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:

"Más kultúra.

Ha ő fiú, akkor neki elfogadható, hogy előbb-utóbb más asszonya is lesz rajtad kívül - és az is, hogy ha te megcsalod, átvágja a torkod (nagyon nem is büntetik meg érte).

Egy vitában 90%, hogy neki lesz igaza! Ez bármiféle vita lehet..."

Semmi szemelyes, maset ugyanugy kiemelhettem volna. De teljes jo szandekkal kerdezem, ha nem ertetek hozza, miert valaszoltok?

Kedves kerdezo,

- a torokoknel nem megengedett a poligamia (tobbnejuseg).

- a gyilkossagot ugyanugy buntetik, mint nalunk, hanem komolyabban, mert a bortonbol nem szabadul jo magaviseletert az biztos, sot ha egyaltalan kijut elve, mert a gyilkosokra nincs epp jo vilag.

- mas kultura az igaz, kerdes az adott ferfi mennyire gyakorolja, az enyem egyaltalan nem. Egyedul disznot nem eszik, ha ugy van elkeszitve, hogy nem izlik neki.

- nagyon tisztelik a noket, a legnagyobb kincs, nem veletlen az eskuvon, az osszes naszajandek (ami 99%ban arany) egyedul a feleseget illeti meg, ha ne adj Isten a ferfi nem jol banna vele, utanna se maradjon anyagilag gondba, mert senki nem fogja elvagni a nyakat, ha nem jonnek ki jol, ugyanugy elvalnak, mint masok.

- itt sokan kererik a szezont a fazonnal, ne huzzuk mar ra a fekete afrikai semat egy torokre, mert mondjuk szivesen "nyomorgnek" en Isztanbulban.

- nincs ket egyforma muszlim, mint ahogy ket egyforma magyar sincs

- ugy valassz torok fiut, hogy elotte megismered a szemelyiseget

- mellesleg az en szuleim is aggodtak, meg az egesz rokonsag, mert mi raadasul kulfoldon elunk nem is otthon, de ma mar jobban szeretik, mint a magyar vejuket, mert latjak, hogy jol banik velem

2010. dec. 26. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:

fujj rossz izlésed van :D

najó ha szereted hajrá de nekem van 1 török bnöm ö azt mondta magyar csajokkal "elvannak" azt ha eljön az ideje ugyis "rendes" török csajt vesznek el ;)

2011. máj. 10. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!