Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy törökkel a szerelem?
ugyan olyan..
most ha más nemzetiségű te még ugyan ugy szereted..
Nem azér, de szerinted van ilyen?
Milyen egy mongollal a szerelem, esetleg egy afrikaival, netán egy ázsiavial?
Csodálatos érzés ha oda-vissza működik.
korod?
a "török" kora?
Mi a kifogásuk szüleidnek? Mivel magyarázzák a tiltást?
Más kultúra.
Ha ő fiú, akkor neki elfogadható, hogy előbb-utóbb más asszonya is lesz rajtad kívül - és az is, hogy ha te megcsalod, átvágja a torkod (nagyon nem is büntetik meg érte).
Egy vitában 90%, hogy neki lesz igaza! Ez bármiféle vita lehet...
A szüleidnek gyanítom nemzetiségi, vagy vallási problémái vannak ezzel a kapcsolattal. Próbáld meg megbeszélni velük ezt a dolgot, bemutatni esetleg nekik az illetőt, bár ha a szülők nagyon ragaszkodnak az elvekhez nehéz lesz ezzel a problémával kezdeni valamit.
Meg ajánlom, hogy nézzétek a "Török kezdőknek" c. német sorozatot, valamikor megy a dunatv-n, és itt elég barátságosan vannak bemutatva a török kúltúra furcsaságai, és a kultúrák közti szerelem. (Németországban ugye a sok török lakos miatt néhol ki vannak éleződve az ellentétek, gondolom a konfliktusok enyhítése miatt is csinálnak ilyen akciókat)
17/F
A harmadik válaszadót olvasd el még egyszer.Nagyon igaz.
Más kultúra.Napi kötelező szex.Mivel valószínűleg muszlim 4 felesége lehet.Fontos a vallás, és a hűség.
A 90%-ot azért írtam, mert ma már azért kicsit változott a helyzet. Ez úgy néz ki, hogy ha véletlenül mégis neked lenne igazad, akkor ugyanúgy összever vagy megöl (szélsőséges esetben) - de utána a bíróság esetleg őt is elítéli (valami kisebb büntetésre).
Annyi változott, hogy régen egyáltalán nem ítélték el ezért.
NE TEDD!!!
Ne kezdj török pasival!!! Tapasztalatból mondom... hülye voltam, naiv és mindet elhittem neki és úgy átvert, hogy hónapokig sírtam érte!!! Nem éri meg, hidd el...
Engem is tiltottak tőle a szüleim, én arra gondoltam, hogy ugyan már, a szerelem le fogja győzni a szülők kifogásait és utólag nagyon bánom, hogy nem hallgattam rájuk, sok mindentől megkíméltem volna magam. Ha nem akarsz szenvedni, akkor gyorsan felejtsd el azt a török fiút..
Sajnos történnek borzalmas dolgok a muszlim világban ( amikor a férfiak uralkodnak, és mindenhez joguk van), ezért jó egy kicsit odafigyelni. A szüleid érthetően megijedtek...az enyéim is megijedtek annó...:-) Én másfél éve eg török fiúval élek együtt külfödön, és semmi extrát nem tapasztaltam. Hozzá teszem , a több nejűséget már törvény tiltja törökországban, de az igaz, h még mindig létezik a jelenség, főleg a keleti, és délkeleti országrészben. Ha a fiú tanulatlan, akkor is meg van a valószínűsége annak, h a régi hagyományokat követi( ami európai szemmel nem tetszetős). De ha tanult, egyetemet végzett ember, mint az én barátom, akkor annyiszor fog az asztalra csapni, amennyiszer egy magyar értelmiségi férfi. 2szer emelte fel életében a hangját, de akkor én úgy felemeltem az enyémet, h csend lett (egyébként hál isten mindig elnevetjük a vitákat). Teljesen támogat, és segít (ismeretségeket kötni) a szakmámban, ahol 95%ban férfiak dolgoznak, igényli, hogy nőiesen öltözködjek, miniszoknya, szexis felső is ...imádja a magyar főztöm, de még jobban szereti ágyba hozni a reggelit...
Összefoglalva, ha értelmiségi férfival van dolgod, akkor többnyire annak megfelelően viselkednek( minden nemzetben), (természetesen vannak nem értelmiségi rendes intelligens férfiak is). A magyar ugyanúgy megüthet mint egy török, és ha hagyod, az a te hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!