Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki fizet?
Egyszerű a szabály: ha pl én megkérdezem tőled, hogy jössz velem kajálni, akkor az az én világomban így kell értelmezni: meghívlak, étlapról választasz, anyagiakat én intézem, mert nem azt kérdeztem, hogy van lóvéd kajálni.
Párod esetén, ha úriember, fel sem fogja említeni, hogy a számla fele a tiéd lenne.
ja, ha uriember, akinek van pénze. szégyen nem szégyen, én volt hogy megmondtam barátnőmnek hogy nagyon szivesen megyek vele fagyizni de most csak a sajátomra van pénzem, fizesse ő is a magáét. persze nem igy keményen, de a lényeg hogy ő is normálisan gondolkozik, és nem volt belőle probléma. persze ha tehetem meghivom, de nem mindig futja rá, ettől viszont ugyanugy szeretem még :)
na amugy ez már lezajlott, de szerintem ha a fiu nem mondja előre amikor felveti az ötletet bármi programra, akkor az meghívás. amikor nincs pénzem, de akarunk venni/enni valamit akk meg megmondom előre hogy hogyan szeretném, hogy nem baj e. ha a barátod nem egyértelmű ilyen téren, akkor is nyugodtan kérdezz rá, nem lesz gáz, normális emberek megtudják beszélni ilyen dolgaikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!