Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal pár óra múlva elmegyünk fagyizni, ki fizet?
Figyelt kérdés
Tehát én nem akarok pénz nélkül menni, és természetesnek venni hogy ő fizet, bár már hívott meg mekizni meg moziba és ő fizetett, de mégis hogyan kérdezzek rá, hogy most akkor mi van? Nem szeretném hogy ő fizessen :P De az is hülyn jönne ki hogy 'édes most akkor ki fizet?' és szerintem az is bunkón veszi ki magát ha alapból nem fizetek. Az meg szintén hülyén néz ki ha mindketten nyújtjuk a pénzt a kasszánál. Na akkor most mi van? Még fizetés előtt szeretném vele tisztázni hogy mit ki fizet :O2011. ápr. 22. 13:39
1/11 anonim válasza:
Ő fizet, ez biztos, de azért menj bele a játékba, hogy te akarsz fizetni, de ő nem hagyja
2/11 A kérdező kommentje:
És akkor hogyan? Mikor még sétálunk kérdezzek rá, ogy 'ugye tutod h nem te fogod kifizetni? :P' vagy mi?mert ez is olyan mint ha tudnám alapból hogy ő fog fizetni. És az már részletkérdés hogy tudom is h ő akar, de nekem ez még is kellemetlen : D nem szeretném hogy természetes legen hoyg ő fizet, Nem vagyok én ilyen anyagias. :O És fura mert fagyizni még sose voltunk :P
2011. ápr. 22. 13:43
3/11 anonim válasza:
Amikor rendelitek a fagyit mondd meg neki,hogy ezt most te fizeted, meghívod :) Ha elfogadja az se baj, mert egy fagyi nem olyan nagy összeg, de ha ragaszkodik hozzá,hogy ő fizessen akkor engedd neki. :)
4/11 anonim válasza:
Nézz természetes hogy ö fog fizetni,hisz ö a férfi:D
5/11 anonim válasza:
Én vagyok az első, és ne halgass az elsőre, mert az gáz.
Azt csináld hogy mikor jön a számla, akkor fogod és gyorsan lenyúlod, ha benne van és el akarja venni, akkor jó fej, ha nem akkor az gáz
6/11 anonim válasza:
hiddel ki fizeti és nem anyagi szempontból csinálja hanem azért mert szeret ;)
7/11 A kérdező kommentje:
tudom én hogy kifizeti :P de azéert mégis szeretném vele tisztázni hoyg akkor ki fizeti. Mert oké hogy én is tudom hogy ő meg ő is tudja hogy ő, csak elég izé lenne hogy csak ott állok amikor fizet és meg se szólalok h talán nekem kéne. És nem arra gondoltam hogy az egészet nekem kéne, csak a saját részemet :P
2011. ápr. 22. 14:16
8/11 anonim válasza:
Uram atyám. Te hány éves vagy? Mert a problémából ítélve kb. 13. Egy normális kapcsolatban ennyit azért csak meg lehet beszélni.
Kikéritek a fagyit, és közlöd, hogy most szeretnél te fizetni, mert már sok dologra meghívott. Ha nem engedi, akkor mondd, hogy legalább a saját részed hagy fizesd ki. Oszt ennyi...huuu de bonyolullltttt:D
9/11 anonim válasza:
Nálunk egyszer én fizetek, máskor ő... akinél épp több pénz van, aki előbb nyúl érte... legközelebb meg majd a másik. Persze nem kell mindig szabályosan betartani a most én-legközelebb te sorrendet. Az is előfordul hogy külön fizetünk, mindenki a magáét, ez inkább akkor, ha drágább dolgokat veszünk. A lényeg, hogy arra figyelünk, hogy összességében kb egyenlő arányban fizessünk, de nem vezetünk róla jegyzőkönyvet...
10/11 anonim válasza:
aranyos de ne hagyd hogy mindig ő fizessen :) nyugodtan mond neki hogy múltkor te fizettél,most fizetek én :) vagy nálunk valahogy kialakult hogy mozinál a párom veszi a jegyeket de én a kukoricát..:) valahogy mindig egálba kell lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!