Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal pár óra múlva elmegyünk fagyizni, ki fizet?
én is úgy vagyok vele, hogy egálba kéne lenni, de ő nem hagyja :)
amúgy:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:22
drága :) nem kvára mindegy, hogy hány éves vagyok. Igen, szörnyű, hogy egy ilyen oldalon ilyet meg mertem kérdezni. Szégyellem magam. Ha ennyire nem tetszik a kérdés akkor nem kell elolvasni vagy akár válaszolni. Mindent megbeszélünk, de nekem a pénz kérdés kellemetlen. Látszik hogy a kérdésemből és a többi kommentemből nem értetted meg, hogy miért tettem fel ezt a kérdést. És köszönöm hogy fiatalítasz :) (Y) gratulálok az újabb értelmes válaszolónak.
Többieknek pedig köszi. Amúgy végül én fizettem mert úgy volt hogy mégse megyünk fagyizni és nem volt nála pénz, és nem akarta hagyni hogy fizessek, de éppen rossz kedvem volt, és mondtam neki h ha meghívhatnám jobb lenne, és végül nagy nehezen beleegyezett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!