Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátommal pár óra múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal pár óra múlva elmegyünk fagyizni, ki fizet?

Figyelt kérdés
Tehát én nem akarok pénz nélkül menni, és természetesnek venni hogy ő fizet, bár már hívott meg mekizni meg moziba és ő fizetett, de mégis hogyan kérdezzek rá, hogy most akkor mi van? Nem szeretném hogy ő fizessen :P De az is hülyn jönne ki hogy 'édes most akkor ki fizet?' és szerintem az is bunkón veszi ki magát ha alapból nem fizetek. Az meg szintén hülyén néz ki ha mindketten nyújtjuk a pénzt a kasszánál. Na akkor most mi van? Még fizetés előtt szeretném vele tisztázni hogy mit ki fizet :O
2011. ápr. 22. 13:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

én is úgy vagyok vele, hogy egálba kéne lenni, de ő nem hagyja :)

amúgy:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:22

drága :) nem kvára mindegy, hogy hány éves vagyok. Igen, szörnyű, hogy egy ilyen oldalon ilyet meg mertem kérdezni. Szégyellem magam. Ha ennyire nem tetszik a kérdés akkor nem kell elolvasni vagy akár válaszolni. Mindent megbeszélünk, de nekem a pénz kérdés kellemetlen. Látszik hogy a kérdésemből és a többi kommentemből nem értetted meg, hogy miért tettem fel ezt a kérdést. És köszönöm hogy fiatalítasz :) (Y) gratulálok az újabb értelmes válaszolónak.

Többieknek pedig köszi. Amúgy végül én fizettem mert úgy volt hogy mégse megyünk fagyizni és nem volt nála pénz, és nem akarta hagyni hogy fizessek, de éppen rossz kedvem volt, és mondtam neki h ha meghívhatnám jobb lenne, és végül nagy nehezen beleegyezett :)

2011. ápr. 23. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!