Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetne egy enyhén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetne egy enyhén antiszoc.20 körüli lány?

Figyelt kérdés

Én alapjában véve nagyon szeretnék valakit, de még a barátkozáshoz is túlságosan félek az emberektől... :S Egy kicsit..

Hol ismerkedhetnék?Hol ismerjenek meg? :P (ami nem buli, nem internet<-ez azért nem, mert végre valami normális kapcsolatot szeretnék in real life..)

Köszi!

2011. okt. 4. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:

14:24 vok!

Az uszoda nem is a legjobb hely erre,főleg télen.Pl. vmi harcművészet,labdajáték.Vagy ha nincs akk vegyél 1 kutyát,és így kutyasuli,kutyás sport.Társastánc se 1 rossz ötlet.Ezek mind a leghatékonyabb helyek az ismerkedésre.

2011. okt. 16. 16:22
 72/73 anonim ***** válasza:

szia^^

Hát, én is elég antiszociális csaj voltam, és igazából egom az még most sincs....de jó fej voltam eddig mindenkivel, aztán be is pasiztam, még így önbizalom nélkül is.

Egyszerűen szerintem csak barátkozgass, add önmagad, legyél jó fej, és közeledő. Ne félj attól, hogy ellöknek, mint az a bunkó. Ha meg ellök, akkor annyit is ért.

Nem szabad félni az emberektől, csak ki kell szűrni azokat, akik nem csapnak be. Persze ezzel nem azt mondom, hogy könnyen kilehet, mert engem is szúrt már hátba nem egy barát, ezért kell vigyázni...és nem minden titkot kiadni [könnyen] olyannak, aki nem is érdemelte meg.

Viszont attól se félj, hogy mondjuk elsőre nem találsz semmit egy fiúban...mondjuk nem tetszik annyira kinézetre.

Engem személy szerint annyira sosem érdekelt a kinézet,[persze nem azt mondom, hogy jöjj össze egy fogatlan drogos senkivel, de érted...xD], hogyha valaki eszméletlen jó fej, és imádnivaló, akkor adok neki esélyt, hogy elcsábítson.

Hát ennyi tanácsot tudtam adni, remélem hasznos volt.

2011. okt. 16. 19:03
 73/73 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm a választ, hasznos volt : )
2011. okt. 17. 23:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!