Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetne egy enyhén antiszoc.20 körüli lány?
Én alapjában véve nagyon szeretnék valakit, de még a barátkozáshoz is túlságosan félek az emberektől... :S Egy kicsit..
Hol ismerkedhetnék?Hol ismerjenek meg? :P (ami nem buli, nem internet<-ez azért nem, mert végre valami normális kapcsolatot szeretnék in real life..)
Köszi!
Tudod Én arra gondoltam ,hogy segíthetnék Neked!
ez színtiszta matek...Tudod vagyok Én(túlzottan nagy egóval)és vagy Te(kevés önbecsüléssel).Ha összeadnánk Engem és Téged akkor a túlzott nagy egóm kívonná az egyenletből a Te kevés önbecsülésedet! :)
Ismét Csaba voltam!
És ismerek olyan embert aki neten találta meg a párját 4éve házasok és gyerekük is van.Ezt Én sem hittem el amíg nem találkoztam velük!!!
Én ha meglöknélek,tuti ,hogy úriember módon bocsánatot kérnék Tőled!
Számomra vonzó egy antiszocos lány!!!Sokkal jobb mint egy olyan ribi aki minden második emberrel kefél és elvárja azt is hogy papucs legyen a párja....
Rossz tanuló!XD
Te(egoista) + kérdező(kevés önbecsüléssel)= mégnagyobb önbecslés hiány
Mi(bátorító) + kérdező - te= önbizalom
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:58!
A te képleted hamis! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!