Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetne egy enyhén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetne egy enyhén antiszoc.20 körüli lány?

Figyelt kérdés

Én alapjában véve nagyon szeretnék valakit, de még a barátkozáshoz is túlságosan félek az emberektől... :S Egy kicsit..

Hol ismerkedhetnék?Hol ismerjenek meg? :P (ami nem buli, nem internet<-ez azért nem, mert végre valami normális kapcsolatot szeretnék in real life..)

Köszi!

2011. okt. 4. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
20:43-as vagyok. Aki mer az nyer :) Miért a való életben talán nem ugyan az játszódik le ? Ott is ugyan úgy érhet csalódás .
2011. okt. 4. 20:48
 32/73 A kérdező kommentje:
Hát tégy egy próbát, írj rám.
2011. okt. 4. 20:49
 33/73 A kérdező kommentje:
amúőgy szerintem az internet valahogy mégis olyan... idegenebb, meg személytelenebb.. Meg mindenki kicsit másmilyen szerintem a gép mögött mint a "zinríllájf" X)
2011. okt. 4. 20:51
 34/73 anonim ***** válasza:

Tudod Én arra gondoltam ,hogy segíthetnék Neked!

ez színtiszta matek...Tudod vagyok Én(túlzottan nagy egóval)és vagy Te(kevés önbecsüléssel).Ha összeadnánk Engem és Téged akkor a túlzott nagy egóm kívonná az egyenletből a Te kevés önbecsülésedet! :)

Ismét Csaba voltam!

És ismerek olyan embert aki neten találta meg a párját 4éve házasok és gyerekük is van.Ezt Én sem hittem el amíg nem találkoztam velük!!!

Én ha meglöknélek,tuti ,hogy úriember módon bocsánatot kérnék Tőled!

Számomra vonzó egy antiszocos lány!!!Sokkal jobb mint egy olyan ribi aki minden második emberrel kefél és elvárja azt is hogy papucs legyen a párja....

2011. okt. 4. 20:52
 35/73 A kérdező kommentje:
Mi a vonzó abban, ha antiszoc?? Mármint oké, hogy a ribanc sem jó, de miért a két véglet? Akkor már inkább az aranyközépút, nem? : )
2011. okt. 4. 20:54
 36/73 anonim ***** válasza:

Rossz tanuló!XD

Te(egoista) + kérdező(kevés önbecsüléssel)= mégnagyobb önbecslés hiány

Mi(bátorító) + kérdező - te= önbizalom

2011. okt. 4. 20:58
 37/73 anonim ***** válasza:
Nemtudom hogy mi az ami megfog egy antiszocos lányban ,de azt tudom hogy jobban megfog !Míért a két véglet?Ha van is aranyközép út az nem az enyém!!!Nekem már sokféle barátnőm volt,és most már úgymond nyugodtságra vágyom,vágyom arra hogy elvigyek egy nőt kirándulni,vágyom arra hogy értelmes dolgokat is csináljak egy nővel...nemtudom miért ,de Én előnynek látom ha egy lány antiszoc...de az antiszocból is vannak több fajták:) Bocs a kategorizálás miatt!!!
2011. okt. 4. 20:59
 38/73 anonim ***** válasza:
Kedves Csaba! Baromságokat írkálsz, az ellentétek vonzása, meg az ellentétek kiegyenlítik egymást csak amerikai filmekben működik, a valóságban nagyon ellentétes emberek között nem működik hosszútávú kapcsolat. A matematikához pedig semmi köze annak, amit írtál.
2011. okt. 4. 20:59
 39/73 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:58!

A te képleted hamis! :)

2011. okt. 4. 21:00
 40/73 anonim ***** válasza:
Nem, nekem is vonzóbb egy enyhén antiszociális lány. :) Mivel én is az vagyok. :) Amúgy nem ezt akartam írni, hanem teljesen mást, csak elfelejtettem és most már meg nem látom, hogy miket írtatok...nah mind1, bocsi.
2011. okt. 4. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!