Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetne egy enyhén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetne egy enyhén antiszoc.20 körüli lány?

Figyelt kérdés

Én alapjában véve nagyon szeretnék valakit, de még a barátkozáshoz is túlságosan félek az emberektől... :S Egy kicsit..

Hol ismerkedhetnék?Hol ismerjenek meg? :P (ami nem buli, nem internet<-ez azért nem, mert végre valami normális kapcsolatot szeretnék in real life..)

Köszi!

2011. okt. 4. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
Amíg megírtam két mondatot jópáran fel is ajánlkoztak, micsoda nemeslelkűség, mennyi önzetlen, nemes érző szív:))
2011. okt. 4. 20:32
 22/73 anonim ***** válasza:

Bocsánatot kérek ,mert eddig még nem válaszoltam...

Ha otthon ülsz akkor soha nem fog semmi sem történni Veled!!!

Íratkozz be suliba,továbbképzésre,fakultációra,sportórákra,járj el valami helyi szektába :),íratkozzál be táncórákra.

Annyi lehetőséged van ,csak körbe kell nézned magad körül!!!!

Legalább annyit elvárnék Tőled ,hogy annyit reagálhatnál arra amit írtam ,hogy bocs ,de nem!!!nincs semmi baj ha ezt írod,nem leszek emiatt se dühös se öngyilkos! :)

2011. okt. 4. 20:36
 23/73 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Pedig fogalmuk sincs milyen vagyok, csak annyit látnak, hogy antiszoc, nulla önbecsülésű, elekeseredetten keresgélő.. És ez bejön... ? :SS
2011. okt. 4. 20:36
 24/73 A kérdező kommentje:

bocsi, hogy nem reagáltam külön!!! CSak sokan írtok, és ugye név nincs hozzá... :$ Így nehéz egyenként reagálni, ne haragudj!!

(még nem vagyok húsz, és idén érettségizem mellesleg)

2011. okt. 4. 20:37
 25/73 anonim ***** válasza:
Aki belédlököt, az nem srác volt, hanem egy kőbunkó vadparaszt. Szakóca nem volt a kezében?
2011. okt. 4. 20:38
 26/73 A kérdező kommentje:
nem láttam, szerintem a füle mögé rejtette.. De nem csak egy embertől hallottam eddig ezt a "ti akartatok egyenjogúságot" "érvet"...
2011. okt. 4. 20:40
 27/73 anonim ***** válasza:

"antiszoc, nulla önbecsülésű, elekeseredetten keresgélő.."

Ők is ilyenek mind, csak még szánalmasak is. DE látod mégis mernek kezdeményezni,(vagy csak nagyon magas a tesztoszteron szintjük és szeretnék csökkenteni.

2011. okt. 4. 20:41
 28/73 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem próbálkozol a neten ismerkedni ? Egy csomó embert ismerek akik az interneten ismerkedtek meg találkoztak és mind a mai napig együtt vannak. Lehet elkerüljük egymást a való életben miközben itt meg ha ilyen formában is összefuthatunk. A kezdő ismerkedés után meg már simán találkozhatunk is . De te tudod . 24f
2011. okt. 4. 20:43
 29/73 A kérdező kommentje:
Mert már összeakadtam itt neten pár emberkével, és eddig csak negatív tapasztalat volt... :S
2011. okt. 4. 20:44
 30/73 anonim ***** válasza:
Szépen indulsz, ha már kizártál ismerkedési lehetőségeketXD Nem mindegy hol ismerkedel? Ismerek olyan lányt aki ugyan így szajkózza, hogy neten nem ismerkedik bla bla bla. Aztán az első csók élménye discoban tette meg. Lehet a szüzességét is ott fogja tervezni, nem tudomXD Én az első kapcsolatom neten ismertem meg és kocsiban volt meg az első csók. Szerintem azért ez jobb mint egy disco:) Annak ellenére, hogy neten ismertem meg attól még nem a monitorral csókoloztam hanem "in real life"-ban és jó nagyon jó volt!
2011. okt. 4. 20:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!