Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetne egy enyhén antiszoc.20 körüli lány?
Én alapjában véve nagyon szeretnék valakit, de még a barátkozáshoz is túlságosan félek az emberektől... :S Egy kicsit..
Hol ismerkedhetnék?Hol ismerjenek meg? :P (ami nem buli, nem internet<-ez azért nem, mert végre valami normális kapcsolatot szeretnék in real life..)
Köszi!
"(ami nem buli, nem internet<-ez azért nem, mert végre valami normális kapcsolatot szeretnék in real life..)"
A hiba a mondat végén keresendő. ÍRJÁL MAGYARUL B@ZDMEG!
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:59
Nem tudok kivel kirándulni menni.... : ((
AMúgy ismét köszönöm a válaszokat, hát szerintem sem állta meg a helyét az a képlet... :D
Kedves Bajonett!
A képletem már egyszer működött!!! :)
Látod erről beszélek...Nem tudsz kivel kirándulni menni!!!
Én meg nőket nem bírtam rávenni hogy menjünk és másszunk hegyet vagy csak kirándulgassunk!!!
és a képletem akkor is jó! Eleinte nehéz ,de utána valami ragad a másikra is az biztos!!! :)
Ne búsulj Te lány,majd találsz valakit aki kérdés nélkül megfogja a kezed és elmentek sétálni mondjuk a margit-szigetre vagy valamelyik vadasparkba,vagy valami szép helyre!!!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:07!
A csajfogó képlet az más!
Az így van:
(Te + Én)-ruhák =ÉLVEZET :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!