Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról h a magasabb ffiak az alacsonyabb nőket szeretik? (bővebben lentebb)
Figyelt kérdés
160cm körül lehetek, de valahogy mindig a magasabb fiúkat sikerült kifognom, v ők engem.legutóbbi pasim is 195körül volt. érdekelne h mért van ez. hülye válaszoktól kíméljetek meg! köszi2011. okt. 4. 19:43
11/17 A kérdező kommentje:
háháxD biztos is!nem tartom magam ilyennek:D
2011. okt. 4. 20:18
13/17 A kérdező kommentje:
nemszednek csak úgy fel:Dh odajön egy szórakozóhelyen és akkor elájulok tőle:D
2011. okt. 4. 20:31
14/17 anonim válasza:
Mondjuk valószínűleg azért nem mentek még oda hozzád alacsony fiúk, mert már annyi elutasítást kaptak...
EGy 165cm magas fiú
15/17 anonim válasza:
szerintem ez valóban így van. nyilván csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de az alacsony lányok olyan kis ölelgetni valók, aranyosak, törékenyek.
16/17 A kérdező kommentje:
hát van benne vmi, ebben az elutasításos dologban..
2011. okt. 5. 14:53
17/17 anonim válasza:
Én azt, hogy nem egészen úgy viszonyulnak hozzájuk, mint egy nőhöz, hanem inkább egy szeretni való kishúghoz, gyerekhez. Nem tudom elhinni, hogy szexuálisan ilyen típusú lányokra lenne szükségük, de ha mégis ,akkor azok nagyon érzékeny lelkű, ölelgetésre vágyó, talán szeretethiányos fiúk, akik ebből korábban nem kaphattak eleget. Talán a testi adottságaik ellenére önbizalom-hiányosak, és félnek a magasabb lányoktól, nem merik őket beengedni a saját magassági szférájukba. Megértem hogy egy láynt izgat egy magas pasi, de fordítva nem egészen, ez persze nem azt jelenti hogy én lenézem őket meg soviniszta vagyok. De gondolni kell az alacsonyabb fiúkra is, hogy akkor ők kikkel fognak összejönni ha az alacsony lányokat elhalásszák előlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!