Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, gáz, ha a fiú alacsonyabb a lánynál?
Dehogyis! 2-3 cm az semmi. Ha ez a dolog nem csak ürügy, és igazából más dolgok zavarnak, akkor nem baj. Ezt vizsgáld meg.
A barátnőm 3 hónapja jár a nagy Ő-vel, aki nem is olyan nagy, kb ugyanígy pár cm-rel alacsonyabb. Mosolygott egyet a kapcsolat elején, aztán azóta szóba sem került, mert tényleg szereti.
A nő amúgy szabály szerint lehet magasabb magassarkúban a férfinél.
:)
2-3 centire még lehet hazudni hogy egyformák vagytok.
Egyébként ismerek olyat, ahol a lány fél fejjel magasabb, és ráadásul még állandóan magassarkúba is jár.
Egyébként összeházasodtak.
A lány vékony, a férje meg vastag izmos alkat.
Ők valahogy nem néznek ki hülyén együtt, imádják egymást, oda vannak egymásért, tökre összeillenek szerintem.
2-3 centi meg sem látszik:D
2-3 centi az mi?Még péniszen sem számít ennyi.
Nem gáz nekem volt 10 centivel magasabb barátnőm de megérte engem kicsit zavart és mi lett belőle? :)
Megszoktam hogy kihúzzam magam és nem kell parázni hogy gerincferdülésem lesz! :)
Egyébként a szeretet mindent leküzd :) Nem számított az a 10 centi sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!