Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért nem fordulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem fordulnak velem szembe, ha táncolok velük?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, most kezdtem el pua irodalom hatására élni a lehetöségeimmel, vagyis a lányok érdeklödésével, amik éveken keresztül meg volt, csak én annyira vak voltam, hogy inkább gyülöltem a nöket, mert nem másztak rám maguktól.

Most meg hogy oda tudok menni táncolni nökhöz, egyetlen probléma, hogy nem fordulnak velem szembe. Igy azért nehézkesebb csók irányába terelni a dolgot. Nem tetszem nekik, vagy MI OF US VAN?

2011. okt. 2. 23:17
1 2 3
 21/21 wiWell ***** válasza:

Szerintem nem az a probléma, hogy nem jossz be nekik, csak így táncolnak. Ha nem fordulnak feléd akkor fordítsd meg oket, terelgesd, végulis ha a kezed a csípojukon van akkor nyugodtan megteheted. Amúgy meg hátulról sem gond csókolózni, ha a másik fél vevo rá - ha meg nem, akkor elfordítja a fejét. Nem kell ezt túlreagálni, ha nem jossz be nekik azt gondolom észevennéd.

Még egy dolog, lehethogy hulyeség, meg alapveto, de legyél tiszta és komoly férfias illatod legyen. Annyi a budos pasi az ilyen helyeken.

2011. okt. 4. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!