Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért nem fordulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem fordulnak velem szembe, ha táncolok velük?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, most kezdtem el pua irodalom hatására élni a lehetöségeimmel, vagyis a lányok érdeklödésével, amik éveken keresztül meg volt, csak én annyira vak voltam, hogy inkább gyülöltem a nöket, mert nem másztak rám maguktól.

Most meg hogy oda tudok menni táncolni nökhöz, egyetlen probléma, hogy nem fordulnak velem szembe. Igy azért nehézkesebb csók irányába terelni a dolgot. Nem tetszem nekik, vagy MI OF US VAN?

2011. okt. 2. 23:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
látszik, hogy már nem tudtál mit beszólni.
2011. okt. 2. 23:40
 12/21 anonim ***** válasza:
bocs, nem bántani akartalak...
2011. okt. 3. 00:14
 13/21 anonim ***** válasza:

de a nem fordulnak szembe mit jelent pontosan? Undorral elfordulnak?? Nem fognak rögtön a szemedbe bámulni meredten...

én salsázok, és 1000 féle nő van, van amelyik szinte unatkozik és volt, amelyik le se akart szakadni a zene végén, pedig pasija volt.

Engem mondjuk ki....szottul zavarba hoz, ha rámbámul, ilyenkor olyan zavart vagyok, mint egy szüz kisfiú :D

2011. okt. 3. 00:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi a frász az a pua irodalom?
2011. okt. 4. 16:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

megmondom miért, azért mert ezek a csajok a legtökéletesebb férfiakat fogadják csak el szexpartnerüknek, tehát veled szóba sem fognak állni

ha csak nem vagy néger

a csokikat nagyon szeretik, legalábbis itt Debrecenben

2011. okt. 4. 16:50
 16/21 anonim ***** válasza:

elmondom,h működik ez a csajoknál:

mikor egy ideig nincs pasim,és hiányzik,h vki szenvedéllyel érintsen meg,h szexinek érezzem magam,akk elmegyek bulizni.

Ott mindig vannak ilyen kisfiúk mint te,akik már nagyon be akarnak csajozni,tehát ha feszes a fenekem,és ez látszik is,akk oda fognak jönni,és máris megvan az "illúzió".

Persze,h nem tetszik,eszemben sincs csókolgatni,bemutatkozni,dumálni,de érzem,h megkeményedik a farka ahogy odadörzsölöm a fenekem,tehát,megkapom a "húú de szexi csaj vagyok"-érzést.

nagyjából ennyi

és az,h mérges vagy mert a csajok nem másznak rád...hát ilyen fejjel ez irreális elvárás,és ha nem tudnád a FÉRFIAK dolga,h rámásszanak a nőkre...ha fordítva működik,ott elég nagy gondok vannak a csajjal,de a sráccal is.

2011. okt. 4. 17:12
 17/21 anonim ***** válasza:

16:49

Ezen gondolkoztam már én is egy ideje! :D

2011. okt. 4. 17:17
 18/21 anonim ***** válasza:
én is azt tanácsolom hogy igyál többet!
2011. okt. 4. 17:49
 19/21 anonim ***** válasza:
sunyíí csajok
2011. okt. 4. 21:10
 20/21 szamóca.. ***** válasza:

"Mi a frász az a pua irodalom?"

hú ezt tudom multkor itt elmagyarázta vki... vmi könyv, ami elvileg megtanít csajozni, és ilyen csajozó művészt csinál belőled:D

2011. okt. 4. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!