Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem fordulnak velem szembe, ha táncolok velük?
22 éves vagyok, most kezdtem el pua irodalom hatására élni a lehetöségeimmel, vagyis a lányok érdeklödésével, amik éveken keresztül meg volt, csak én annyira vak voltam, hogy inkább gyülöltem a nöket, mert nem másztak rám maguktól.
Most meg hogy oda tudok menni táncolni nökhöz, egyetlen probléma, hogy nem fordulnak velem szembe. Igy azért nehézkesebb csók irányába terelni a dolgot. Nem tetszem nekik, vagy MI OF US VAN?
de a nem fordulnak szembe mit jelent pontosan? Undorral elfordulnak?? Nem fognak rögtön a szemedbe bámulni meredten...
én salsázok, és 1000 féle nő van, van amelyik szinte unatkozik és volt, amelyik le se akart szakadni a zene végén, pedig pasija volt.
Engem mondjuk ki....szottul zavarba hoz, ha rámbámul, ilyenkor olyan zavart vagyok, mint egy szüz kisfiú :D
megmondom miért, azért mert ezek a csajok a legtökéletesebb férfiakat fogadják csak el szexpartnerüknek, tehát veled szóba sem fognak állni
ha csak nem vagy néger
a csokikat nagyon szeretik, legalábbis itt Debrecenben
elmondom,h működik ez a csajoknál:
mikor egy ideig nincs pasim,és hiányzik,h vki szenvedéllyel érintsen meg,h szexinek érezzem magam,akk elmegyek bulizni.
Ott mindig vannak ilyen kisfiúk mint te,akik már nagyon be akarnak csajozni,tehát ha feszes a fenekem,és ez látszik is,akk oda fognak jönni,és máris megvan az "illúzió".
Persze,h nem tetszik,eszemben sincs csókolgatni,bemutatkozni,dumálni,de érzem,h megkeményedik a farka ahogy odadörzsölöm a fenekem,tehát,megkapom a "húú de szexi csaj vagyok"-érzést.
nagyjából ennyi
és az,h mérges vagy mert a csajok nem másznak rád...hát ilyen fejjel ez irreális elvárás,és ha nem tudnád a FÉRFIAK dolga,h rámásszanak a nőkre...ha fordítva működik,ott elég nagy gondok vannak a csajjal,de a sráccal is.
16:49
Ezen gondolkoztam már én is egy ideje! :D
"Mi a frász az a pua irodalom?"
hú ezt tudom multkor itt elmagyarázta vki... vmi könyv, ami elvileg megtanít csajozni, és ilyen csajozó művészt csinál belőled:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!