Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért nem fordulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem fordulnak velem szembe, ha táncolok velük?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, most kezdtem el pua irodalom hatására élni a lehetöségeimmel, vagyis a lányok érdeklödésével, amik éveken keresztül meg volt, csak én annyira vak voltam, hogy inkább gyülöltem a nöket, mert nem másztak rám maguktól.

Most meg hogy oda tudok menni táncolni nökhöz, egyetlen probléma, hogy nem fordulnak velem szembe. Igy azért nehézkesebb csók irányába terelni a dolgot. Nem tetszem nekik, vagy MI OF US VAN?

2011. okt. 2. 23:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy nagyon vicces figura lehetsz..gondolom azért nem fordulnak oda, mert NEM JÖSSZ BE NEKIK!érted vagy leirjam még 1x?
2011. okt. 2. 23:20
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

A bárpultnál támadj.

A tánctér már haladó terep.

2011. okt. 2. 23:21
 3/21 A kérdező kommentje:

[link]

igen, legyél szives leirni még egyszer

4/21 anonim ***** válasza:

talán nem tetszel nekik ?! én is táncolok és a fiú akivel általába táncolok annyira nem bírom (osztálytársam) és semmi kedvem ránézni....

amúgy nincs választásom, muszáj vele táncolni.. :@

5/21 szamóca.. ***** válasza:

te a múltkor még nem itt szerencsétlenkedtél hogy "nem tetszem a nőknek uuu"?

jó nagy lett az arcod pár hét alatt:D

2011. okt. 2. 23:25
 6/21 anonim ***** válasza:
próbáld ki zacskóval a fejeden, ha úgy már szembe vannak veled akkor megvan mi a probléma
2011. okt. 2. 23:26
 7/21 anonim ***** válasza:

Ettöl függetlenül még nem jössz be nekik..és igen,elöször szerintem beszélgetni probálj vele..gondolom akk discoba jársz,de én azt se tartom jo ötletnek,ott érdekes lányok vannak,hidd el nekem...

A legelsö voltam

22/F

2011. okt. 2. 23:26
 8/21 mimano ***** válasza:
Miért nem fordulnak veled szembe? Lehet, hogy csak te érzed úgy, hogy velük táncolsz?
2011. okt. 2. 23:27
 9/21 A kérdező kommentje:

nyilván.

azért fogom elöröl a csipőjüket, és tolják a kis hátsójukat felém, meg beszélgetünk. hallucináció, föleg hogy alig iszom.

2011. okt. 2. 23:29
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
akkor igyál többet ;)
2011. okt. 2. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!