Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem elveszteni a hitemet. Szerintetek van alapja?
Kedves előző!
Az iménti vicced még mindig mosolygásra késztet, örülnék ha megdobnál az msn-eddel! :)
17:56!
Nem értem, hogy mi a riasztó ebben. Aki így öltözködik, az is ugyanolyan ember, mint bárki más.
Koncerteken meg azért nem ismerkedek, mert nem tudok. A város, ahol élek, ott nagyon rossz a metal színtér. Kevesen vannak, egyre ritkulnak a jó koncertek. A koncert pedig a legrosszabb hely szerintem, mert az ilyeneken több a srác, mint a csaj tehát mire észbe kapok, addigra már lenyúlták az összes csajt. Másrészt a lány nem hallja, amit mondok.
Terepmintás nadrágról semmiképp sem akarok lemondani. Csak abban érzem jól magam. A zenekaros pólókat tudom mellőzni max. Arról pedig nem tehetek, hogy sokakban ott az előítélet. Emiatt kevés az esélye, hogy ezek után azokat a stíluson kívüli lányokat normálisnak tartsam. Én pl. nem szeretem a rap-et meg a hip hop. Az öltözetük mégsem riaszt el pedig nem tetszik semmilyen szinten a stílus. Sőt. Azt se bánnám, hogy ha egy rapper csajjal jönnék össze, ha tök normális. Nem stílusfüggő és nem is külsőtől függő ez nekem.
Ez nem azon múlik hogy valaki gizda vagy kigyúrt, hanem hogy bejön e a csajnak vagy sem. Van e közös szikra vagy sem.
Nézd meg a dagadt hájas disznókat, a bevásárlóközpontokban vagy piacokon a sörös meg lángosos előtt. Minden 3.nak vékony gyönyörű barátnője van. Pedig nem áll ferrári a lakásban, sőt lehet a csaj lakásán pöffeszkedik a disznója.
Szóval ez kinek a pap, kinek a papné. Ne add fel, ismerkedj. Tarts több vasat a tűzbe egyszerre, így nincs az hogy elpazaroltál időt 1 csajra aki végül faképnél hagyott.
Használd ki az összes lehetőséget az ismerkedésre amit és ahol csak tudsz.
Ez is számok törvénye. Minél többel ismerkedsz meg annál nagyobb a valószínűsége hogy az is köztük lesz akinek a te személyiséged, hozzáállásod, testi adottságaid kellenek és elfogad olyannak amilyen vagy.
22/f
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:00
nem mondták még hogy bunkó vagy???
Sértő volt amit leírtál általánosítást!
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:15
biztos hogy az msn címem kell? :)
Örülök hogy jót röhögsz... :)
26F
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:37
miért is? Mert hájas disznónak neveztelek, vagy mert a számokra hagyatkoztam?
Csajok is ezt csinálják(tisztelet a kivételnek). Egyszerre 3-4 pasit hülyítenek, úgy hogy nem tudsz róla. Ez mi nem bunkóság ugye, hanem kiváltság. Ha nem tetszik ne olvasd el.. vagy pontozz le..
Milyen jogon hívsz másokat hájas disznónak?
Egyszer mondanál ilyet a szemembe!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!