Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a haveromnak is meg énnekem is tetszik egy lány de nem akarom a haveromat elveszteni de a csaj is kéne?
hagyd a csajt:D
a barátság fontosabb,én is voltam hasonló helyzetben és jól döntöttem:D se én se ő nem jöttünk össze vele:D
jójó, de tudod nekem barátnő is kéne és ott van még a haverom huga is, igaz ő nem nagyon lóg velünk...nameg
hát xDDD nemtudom egyépként én 15/F-vok a haverom is annyi a csaj aki tetszik nekem az 14/L a haverom huga 13/L
nemtudom mit csináljak...me nincs másik olyan jó csaj a suliban
Ez baromság ugye tudod? Egy csaj nem egy tárgy, amit ha te veszel meg előbb, a tied lesz, ha haverod, akkor az övé. Úgyis a csaj fogja eldönteni, hogy melyikőtök kell neki.
A másik dolog, amiért hülyeség: szerinted hány olyan lány mászkál a Földön, aki mindkettőtöknek tetszene?!?!?! Most akkor ezen fogtok állandóan parázni, hogy jajj, mindkettőnknek tetszik, akkor most hogyan tovább?
Mikor ismerkedős fázisban voltunk a mostani barátommal (már több, mint 1 éve), bemutatott a haverjainak, barátainak, és levágtam, hogy tetszek nekik, és a barátom is mondta. Mégsem érdekelt, persze örültem, hogy sok srácnak tetszem.
21/L
12:36: Itt 12:19.
15-14 évesekről van, ezt ne feledd.
Szerintem is hagyjatok a csajt donteni. Ferfiakkal ellentetben tizenevesen ok nem ugy allnak hozza hogy "mindegy melyik jon ide, barmelyik tetszik", vagy hogy "amelyik elobb idejon az nyert..."
A nok olyan 30 ev korul lesznek ilyenek, de az kesobb lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!