Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha a haveromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a haveromnak is meg énnekem is tetszik egy lány de nem akarom a haveromat elveszteni de a csaj is kéne?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem az egyik osztály társam de nem tudom megmondani neki hogy tetszik nekem pedig szerintem én is tetszek neki(nem vagyok egy szőkeherceg).De viszont haveromnak is tetszik és mivel együtt lógunk igy nemtom mit csináljak, me a haveromat sem akarom elveszteni(mert legjobbhaver) és a csaj is kell nekem nameg a haverom huga is belém van zúgva.Mit csináljak??Siófokon lakok és nemtom ha sikerülne esetleg hova vigyem??kérem segitségeteket
2011. ápr. 2. 08:06
 1/10 anonim ***** válasza:

hagyd a csajt:D

a barátság fontosabb,én is voltam hasonló helyzetben és jól döntöttem:D se én se ő nem jöttünk össze vele:D

2011. ápr. 2. 08:53
 2/10 A kérdező kommentje:

jójó, de tudod nekem barátnő is kéne és ott van még a haverom huga is, igaz ő nem nagyon lóg velünk...nameg

hát xDDD nemtudom egyépként én 15/F-vok a haverom is annyi a csaj aki tetszik nekem az 14/L a haverom huga 13/L

nemtudom mit csináljak...me nincs másik olyan jó csaj a suliban

2011. ápr. 2. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Állj a haverod elé és mondd neki: "Öreg, mindkettőnknek tetszik a csaj. El kell döntenünk ki viszi. De a barátod akarok maradni." Beszéljétek meg és lássátok be, hogy ebből a helyzetből nagy eséllyel csak egyikőtök jöhet ki abszolút nyertesként.
2011. ápr. 4. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez baromság ugye tudod? Egy csaj nem egy tárgy, amit ha te veszel meg előbb, a tied lesz, ha haverod, akkor az övé. Úgyis a csaj fogja eldönteni, hogy melyikőtök kell neki.

A másik dolog, amiért hülyeség: szerinted hány olyan lány mászkál a Földön, aki mindkettőtöknek tetszene?!?!?! Most akkor ezen fogtok állandóan parázni, hogy jajj, mindkettőnknek tetszik, akkor most hogyan tovább?

Mikor ismerkedős fázisban voltunk a mostani barátommal (már több, mint 1 éve), bemutatott a haverjainak, barátainak, és levágtam, hogy tetszek nekik, és a barátom is mondta. Mégsem érdekelt, persze örültem, hogy sok srácnak tetszem.

21/L

2011. ápr. 4. 12:36
 5/10 anonim ***** válasza:

12:36: Itt 12:19.

15-14 évesekről van, ezt ne feledd.

2011. ápr. 4. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
*szó
2011. ápr. 4. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is hagyjatok a csajt donteni. Ferfiakkal ellentetben tizenevesen ok nem ugy allnak hozza hogy "mindegy melyik jon ide, barmelyik tetszik", vagy hogy "amelyik elobb idejon az nyert..."

A nok olyan 30 ev korul lesznek ilyenek, de az kesobb lesz :D

2011. ápr. 4. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne az legye a fontos neked hogy hány csajt tudsz megdönteni.Inkább keresd a szerelmet.Egyébként ha csak tetszik akkor hagyd a csajt,de ha szerelmes vagy akkor hívd el randizni.És ha neked mond igent és nem a haverodnak akkor akkor ezt neki is el kell fogadnia.Meg ha a húga csak "arra" kell akkor hagyd.Ennyi.
2011. ápr. 4. 14:11
 9/10 A kérdező kommentje:
nekem nem az számít hány csajt tudok összeszedni hanem melyikkel tudok hosszab távra összejönni hallotam már olyat is hogy ált suliban összejöttek(nemtomkik) és 30 évesen a csávónak már 2 gyereke volt a csajtól én kb igy keresek csajt
2011. ápr. 5. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha ez tényleg igaz akkor szerencsés a csaj.
2011. ápr. 15. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!