Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ti milyen pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti milyen pasikat szerettek?

Figyelt kérdés
Minden érdekel öltözködésre, hajra, típusra(visszahúzódó vagy inkább nagyszájó vagy pont közepe a kettőnek), meg ilyenek.
2009. ápr. 27. 19:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Elmondom csajok mi kell nektek! Drogos testalkat, 2 méter magas, nádszál vékony, hipóbőr. 20-as kar, tyúkmell. Vasalt haj, elöl-hátul (nagyon fontos) nagyon giccses, nagyon csillogó strassz köves cuccok, lehetőleg magas szárú tornacipő, arabsál a nyakban, félrefordított baseball sapka a fejtetőn, és lehetőleg trikó az ingre húzva...stb. Bocs, csajok, ez kell nektek. 20/F
2009. ápr. 27. 21:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, hát te nagyon rosszul látod a dolgokat. kikérem magamnak ezt az általánosítást. én az IGAZI ffiakat szeretem! az általad leírt típus max vmi torz lelkivilágú emós tininek jön be.

(23, nő)

2009. ápr. 27. 22:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, kezdjük kívülről. Számomra az ideális pasi nem túl magas, kreol bőrű, zöld szemű és sötétbarna vagy fekete hajú. Viszont még sosem volt ilyen pasim, de őszintén szólva nem is szeretnék. :)

Igazából nekem nem fontos a külső, bár kell, hogy valami mégis megfogjon benne. A jelenlegi barátom nem az a tipikus hűdejópasi kategóriába esik, viszont szerény véleményem szerint hihetetlenül cuki arca van és gyönyörűek a szemei. Szóval nem árt, ha valami (akár apróság is) megfog a külsejében.

Számomra viszont sokkal fontosabbak a belső értékek. Nem várom el a barátomtól, hogy minden idejét és forintját rám fordítsa, viszont szükségem van arra, hogy éreztesse: fontos vagyok neki. Egyfajta elvárás részemről az is, hogy baráti társaságban ne viselkedjen teljesen máshogy, mint amikor csak ketten vagyunk. Nem azt mondom, hogy puszilgasson, ölelgessen, netán gügyögjön hozzám állandóan, de ne viselkedjen úgy, mintha idegenek lennék. Egyszóval vállaljon fel. Ezen kívül szeretem, ha egy srác vicces, azt viszont nem, ha túlzásba viszi és nem veszi észre, ha komolyan szeretnék vele beszélni komoly dolgokról, és a századik nekifutásra is elvicceli. Legyen határozott, de ne túl nyomulós. Ezen kívül az sem árt, ha értelmesen meg tud nyilvánulni, és nincs minden mondatában 20 "izé" és "b**d meg". Legyen önálló véleménye, ne legyen túl befolyásolható, merjen kiállni az igazáért. Legyen kedves, mosolygós, ha kell bátor.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2009. ápr. 27. 22:23
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
2:59-es vagyok. Nem az, mert ilyen teremtményeknek vannak a legjobb csajai. Sajnos és nem tudom elképzelni mi a jó ebben/ezekben...ez van. Csajok, ilyen az ízlésetek. Ennyi. (én nem ezt a "férfi" típust képviselem) 20/F
2009. ápr. 27. 22:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Külső: Legyen igényes, nekem a kicsit nagyobb darab pasik tetszenek, nem azok akiket elfúj mellőlem a szél, rövid haj, a hosszú copfoss nem teszik, ne legyen nagyon szőrös,illetve a az állon lévő szakállka nagyon tetszik, de nem a kecskére gondolok! :) Öltözködés: Öltöny az nagyon teszik, de a sportos is jó, viszont az ilyen rózsaszín cuccok a fiúkon hááát... Ja meg a hawaii mintás ing gatya az tök jóóóó...

Belső: Legyen nagy szája de mértékkel tudja hol a határ, legyen okos, meg azért vicces is, és értsen egy két dologhoz...

2009. ápr. 28. 09:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Oda meg vissza vagyok a colos pasikért:) Ez a barátnőimnek fura, mindig megjegyzik, hogy "Mit eszel egy botsáskán?", de ha egyszer ők az eseteim, a magas és sovány pasik... Bár ha széles a válla, az nem rossz dolog.

A haj és szemszín mindegy, bár álmaim hercege egy szőke, szemüveges, magas, sovány srác... Egyszer ez is eljön:D

2009. ápr. 28. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Jahm, nem olvastam el rendesen a kérdést, így csak a külsőt írtam:)

Belső: ne legyen visszahúzódó, ne nekem kelljen mindenben kezdeményezni. legyen határozott, humoros [ a humor nekem hihetetlenül fontos, hogy jókat tudjunk nevetni együtt:)]. Nem kell, hogy nagy szája legyen, de ne legyen pipogya:)

Előző voltam:)

2009. ápr. 28. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Én a kicsit kisfiúsabbakat szeretem kinézetre, belsöleg viszont legyen kedves, megértő, vicces. Legyen egyénisége.
2009. ápr. 28. 18:32
 19/20 anonim ***** válasza:
elözö vok, a haja legyen kicsit hosszú :D Ne legyen túl izmos, de ne is legyen vézna
2009. ápr. 28. 18:34
 20/20 anonim válasza:
Szeretem ha egy pasi vidám, romantikus alkat is egyben, de laza is meg sportos. Tehát ha arról van szó, képes viccnek venni egy kis csínyt, és nevetve elfutni a helyszínről. Ugyan akkor legyen értelmes, és tudja komolyan venni a dolgokat. Legyen intelligens, de ne okoskodó. Ha tud verset írni, vagy gitározni, sportol az előny. Külsőleg változó az igényem, ne legyen pattanásos ennyi a lényeg. A piercingek bizonyos helyen vonzanak, valamint a tetoválás is. De természetesen a belső alapján fogok dönteni. Legyen udvarias, és semmiképpen se bunkó. Tudok nevetni a vicceken, és ő is tudjon, valamint ha arról lenne szó, meg tudjon védeni.
2013. febr. 27. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!